Ποντάρισμα στην αύρα του Ράφα

Καλημέρα.

Παρά την άδικη αποβολή του Μέσι, η Αργεντινή μας δικαίωσε στο έπακρο. Αντίθετα, η Αίγυπτος μας την έκανε και δικαίωσε ουσιαστικά την αποχή μας από το Κόπα Άφρικα. Την ώρα που ανεβαίνει η στήλη, δεν έχει ξεκινήσει ακόμα ο αγώνας της Φιλαδέλφεια.

Πάμε να δούμε τι κρατάμε από το σημερινό πρόγραμμα.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (-1.5) – ΠΕΡΟΥ 1  (1.90)

Η Βραζιλία δεν ήταν καλύτερη από την Αργεντινή, αλλά με τη βοήθεια της τύχης κατάφερε να πάρει τη μεγάλη πρόκριση. Για πρώτη φορά στο τουρνουά έδειξε τόσα προβλήματα στην ανασταλτική της λειτουργία. Εδώ που έφτασε, θεωρώ ότι πολύ δύσκολα θα χάσει τον τίτλο. Έχει πάρα πολλές λύσεις σε κάθε θέση και λογικά θα καθαρίσει το Περού που έκανε την υπέρβαση του κόντρα στην Ουρουγουάη. Ο άσος στο -1.5 στο 1.90 θα είναι η επιλογή μου. Στο 5.00 θα κρατήσω τον Φιρμίνο για σκόρερ του πρώτου γκολ.

Βραζιλία – Περού με Super Derby προσφορά*

 

NTΑΛΙΑΝ – ΧΕΝΑΝ 1 (1.80)

Είναι η πρώτη φόρα που ασχολούμαι με το κινέζικο πρωτάθλημα, αφού η παρουσία του Μπενιτεθ δημιουργεί νέα δεδομένα. Η άφιξη του Ράφα έφερε ενθουσιασμό στις ταξεις της Νταλιάν που θα παίξει με άλλη αύρα σήμερα.  Είναι γνωστό ότι ο Ισπανός έχει τον τρόπο να βάζει άμεσα τη σφραγίδα του στις ομάδες που δουλεύει. Τίποτα το ιδιαίτερο η Χενάν, ο άσος στο 1.80 θα είναι η επιλογή μου.

 

ΙΛΒΕΣ – ΣΕΪΝAΓΙOΕΝ 1   (1.95)

Η πρωτοπόρος Ίλβες είναι η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν. Με την ανατροπή επί της Βάασα, έφτασε τις 3 σερί νίκες και δείχνει ικανή να κάνει το μπαμ φέτος. Η Σεϊναγιοέν έρχεται και αυτή από ανατροπή, αλλά δεν έχει τις ίδιες δυνατότητες. Υπάρχει αξία στον άσο του 1.95.

 

Μονό αποδεκτό: Βραζιλία (-1.5) 1   (1.90)   30 μονάδες

Σε δυάδα: Νταλιάν 1 (1.80), Ίλβες 1 (1.95) 15 μονάδες

Fun bet: Φιρμίνο σκόρερ του πρώτου γκολ (5.00) 5 μονάδες

 

ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:  3000

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:  50

ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 2847

Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

X

SORRY

No copyright !!!