Θέλει εκδίκηση η Αργεντινή

Καλημέρα.

Το ναυάγιο της Χίλης μας έκανε ζημιά την περασμένη Τετάρτη. Επιστροφή στη δράση μετά από δυο μέρες, με την ελπίδα να πάμε ένα δροσιστικό ταμειάκι.

Πάμε να δούμε τι κρατάμε.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΧΙΛΗ 1   (1.92)

Η Αργεντινή ήταν πολύ καλή στο ματς με τη Βραζιλία, αλλά δεν είχε την τύχη με το μέρος της. Το δοκάρι ήταν το μόνο που μπορούσε να σταματήσει τον Μέσι που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση. Λογικά η ''αλμπισελέστε'' θα κυνηγήσει με πάθος την τρίτη θέση, αφού απέναντι της είναι ομάδα που της έκανε τη ζημιά στα δυο προηγούμενα Κόπα Αμέρικα. Η Χιλη ήταν απογοητευτική στο ματς με το Περού και έχασε εύκολα με 3-0. To μομέντουμ με στέλνει ξεκάθαρα στον άσο του 1.92. Επίσης, έχουμε αρκετό καιρό να δούμε κάποιο φάουλ -γκολ του Μέσι. Παραλίγο να το κάνει με τη Βραζιλία, αλλά ο Άλισον ήταν στη σωστή θέση. Ο Αρίας δεν είναι Άλισον όμως και θα ποντάρω στο 9.00 που κυκλοφορεί για απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αργεντίνου σταρ.

 

ΑΙΓΥΠΤΟΣ – ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ 1 (1.62)

Η Αίγυπτος είχε 3 στα 3 στον όμιλο, με τον Σαλάχ να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Έχει σαφώς καλύτερη ομάδα από τη Νότια Αφρική που πέρασε από σπόντα στην επόμενη φάση και δικαίως ειναι γκραντ φαβορί. Θα κρατήσω τον άσο στο 1.62

 

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ – ΟΡΛΑΝΤΟ 1 & OVER 1.5 (1.83)

Οι δυο ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους την περασμένη αγωνιστική, με τη Φιλαδέλφεια να πετυχαίνει διπλό με ανατροπή. Σ΄αυτό βοήθησε και το αριθμητικό της πλεονέκτημα από το τέλος του ημίχρονου, αλλά είναι εμφανές ότι υπάρχει διαφορά ποιότητας. Συνυοπολογίζοντας και τις δυο σημαντικές απουσίες του Ορλάντο, θα ποντάρω στον άσο σε συνδυασμό με το over 1.5 στο 1.83.

 

Μονό αποδεκτό: Αργεντινή 1 (1.93) 30 μονάδες

Σε δυάδα: Αίγυπτος 1 (1.62), Φιλαδέλφεια 1&over 1.5 (1.83) 15 μονάδες

Fun bet: Μέσι να σκοράρει με φάουλ (9.00)  5 μονάδες

 

ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:  3000

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:  50

ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 2839

Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ

X

SORRY

No copyright !!!