Καλημέρα.

O Παναθηναϊκός ξεκίνησε άσχημα στον τελικό, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εκπληκτικός και κατέκτησε πανάξια το έκτο του ευρωπαϊκό. Και φυσικά το πληρωθήκαμε καλά. MVP o αχαστος Σλούκας και από κοντά οι Ναν, Λεσόρ και Γκραντ. Οι δυο τελευταίοι είναι κατ΄εμέ οι δυο άτυποι ΜVP της χρονιάς. Απαραίτητο το διήμερο ρεπό και πάμε στα φρέσκα.

Ο τελικός του Conference κλέβει την παράσταση σήμερα. Πάμε να δούμε τι κρατάμε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ Φιορεντίνα κατάκτηση Conference (1.82)

Αμφότεροι έριξαν το βάρος στο Conference και αυτός ο τελικός αποτελεί δικαίωση. Ο Ολυμπιακός έρχεται από τη μεγάλη πρόκριση επί της Βίλα, αλλά η Φιορεντίνα δεν έχει την αφέλεια των Άγγλων. Δύσκολα θα τη δούμε να παίζει τόσο ψηλά και οι ''ερυθρόλευκοι'' δε θα βρουν πολλούς χώρους. Υπολογίζοντας και τον χαμένο περσινό τελικό, περιμένω τους Ιταλούς πιο έτοιμους ψυχολογικά γι΄αυτό το ματς. Κρατάω το 1.82 που πληρώνουν για κατάκτηση του τροπαίου. Fun bet στον παιχταρά Νίκο Γκονσάλες για Anytime Scorer με 3.75, ενώ τα νεύρα του Ποντένσε στη Λεωφόρο δίνουν αξία στο 3.65 της κάρτας του Πορτογάλου έξτρεμ. 

 

Μονό αποδεκτά:

Φιορεντίνα κατάκτηση Conference (1.82) 25 μονάδες

Γκονσάλες Anytime Scorer (3.75) 10 μονάδες

Ποντένσε να δεχτεί κίτρινη κάρτα (3.65) 10 μονάδες

 

ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:  3000

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 45

ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 3936

Τα ματς είναι πονταρισμένα σε εταιρείες με πρώιμη πληρωμή, όπου υπάρχει

Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σελίδα 1 από 3005

X

SORRY

No copyright !!!