Καλημέρα.

Πέρασε εύκολα η χθεσινή δυάδα μας και πήραμε μια μικρή χαρά αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε. Στο ίδιο μοτίβο θα πάμε και σήμερα. Πάμε να δούμε τι κρατάμε.

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ 1 (2.35)

Κεκλεισμένων των θυρών

Αμφότερες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, μοιράζονται την πρώτη θέση και με νίκη σήμερα θα κάνουν ένα μεγάλο βήμα για τον τίτλο. Η Τράμπζονσπορ είναι η έκπληξη της χρονιάς, ενώ η Μπασακσεχίρ έχει συνηθίσει τα πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια. Σ΄αυτό το στοιχείο θα βασιστώ για να ποντάρω, στη δίψα των γηπεδούχων. Συν τοις άλλοις, είναι και πιο ξεκούραστοι από την αντίπαλο τους, που έπαιζε Πέμπτη βράδυ στο Europa. Ο άσος στο 2.35 θα είναι η επιλογή μου.

 

ΡΟΣΤΟΦ – ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ   1 (2.37)

Αμφότερες βρίσκονται στην τρίτη θέση και μάχονται για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Ροστόφ συνεχίζει σε υψηλά στάνταρ, με 8 γκολ ενεργητικό στα τελευταία 3 ματς. Από πέρυσι έχει δείξει ότι έχει ανέβει επίπεδο, απλά πλήρωσε τον πολύ τον κακό δεύτερο γύρο. Φέτος μοιάζει ικανή για την υπέρβαση. Η Λοκομοτίβ έχει μόλις 2 νίκες στα τελευταία 6 ματς και γενικά δε μοιάζει στα καλύτερα της. Το μομέντουμ με στέλνει προς τα αριστερά και ο άσος στο 2.37 θα είναι η επιλογή μου.

 

Μονά αποδεκτά:

Τράμπζονσπορ 1 (2.35) 20 μονάδες

Ροστόφ 1 (2.37) 20 μονάδες

 

ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:  3000

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 40

ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 1741

Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ

Σελίδα 1 από 1651

X

SORRY

No copyright !!!