Με αυτή την εφαρμογή μπορείτε να δείτε LIVE όλα τα αθλητικά γεγονότα (και τους Ελληνικούς αγώνες) σε High Definition εικόνα φυσικά ΔΩΡΕΑΝ !

ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ και χωρίς διακοπές στην εικόνα (εκτός εαν δεν έχετε γρήγορη ταχύτητα στο internet).

sport zone

Η επέκταση αυτή υπήρχε στον chrome αλλά για προφανείς λόγους την έβγαλαν !
Βρήκαμε την εφαρμογή (πρέπει να την κατεβάσετε) παρακάτω θα πάμε βήμα βήμα στην εγκατάσταση.

Θα πατήσετε ΕΔΩ για να επιλέξετε σε τι λειτουργικό θα μπει η εφαρμογή (στο παράδειγμα δείχνω για windows).

Στην σελίδα που θα ανοίξει θα κατεβείτε λίγο μέχρι να βρείτε την παρακάτω εικόνα.

sport zone3

Εδω θα πρέπει να πατήσετε στην λέξη WINDOWS (όπως σας δείχνω στην πάνω φωτογραφία η το αντιστοιχο λειτουργικό που εχετε (Android-IOS). Το google chrome όπως έγραψα στην αρχή του άρθρου ΔΕΝ λειτουργεί.

Τώρα μας έχει ανοίξει μια άλλη σελίδα από όπου θα το κατεβάσουμε (Τσεκαρισμένο ΔΕΝ έχει ιούς).

Σε αυτο το σημείο θελω να προσέξετε να πατήσετε το Download (319.72KB) ΜΟΝΟ απο το σημειο που εχω μαρκαρει στην κάτω φωτογραφία ΟΧΙ απο αλλού.

sport zone4

 

Αφου κατέβει η εφαρμογή (είναι πολυ μικρή) κάνουμε εγκατάσταση και είμαστε έτοιμοι να δούμε τα πάντα (Μόνο αθλητικά γεγονότα).

Θα σας δείξω πως λειτουργεί (αν και ειναι πολυ ευκολο στην χρηση).

Αφού ανοίξουμε την εφαρμογή (Sport Zone) θα μας βγάλει την παρακάτω εικόνα (μόνο το πάνω μενού με τα εικονίδια) εκει εαν πατήσουμε την μπάλα του ποδοσφαίρου μας βγάζει τους ποδοσφαιρικούς αγώνες που παίζουν Live την συγκεκριμένη στιγμή που θα ανοίξουμε το Sport Zone. Πατάμε πάνω στον αγώνα που θέλουμε να δούμε και αυτό ήταν ολο !

sport zone2

Επίσεις εαν πάτε το ποντίκι πάνω στην εικόνα θα σας βγάλει τις παρακάτω 3 επιλογές:


Με το 1ο εικονιδιο εαν το πατήσουμε βλέπουμε τον αγώνα απο την αρχή.Εαν το ξαναπατησουμε μας πηγαινει στην Live μετάδοση.

Με το 2ο εικονίδιο μπορούμε να ρυθμίσουμε την ένταση του ήχου

Και με το 3ο εικονίδιο εαν το πατήσουμε μας ανοίγει όλη η οθόνη (full screen).

sport zone1

Στην περίπτωση που θέλετε να δείτε ενα αγώνα που αρχίζει αργότερα θα πρέπει να κλείσετε την εφαρμογή και να την ξανανοίξετε (δεν κανει μονο του refresh ).

Για παράδειγμα βλέπουμε ενα αγώνα που άρχισε στις 5 (ομαδα Α - ομαδα Β) και στις 5:10 αρχίζει αλλος αγώνας που θελουμε να δουμε (ομαδα Γ - ομαδα Δ) αυτον τον αγωνα που αρχίζει στις 5:10 ΔΕΝ θα τον εχει στο μενου (γιατι εμεις ανοιξαμε το προγραμμα ΠΡΙΝ τις 5:10) θα πρεπει να κλεισουμε την εφαρμογη και να την ξανανοίξουμε.


Οπως θα δείτε και μόνοι σας είναι καταπληκτική εφαρμογή πιστεύω να την ευχαριστηθείτε οπως και εγώ.

EDIT 1/12/2017
Στην περίπτωση που δεν λειτουργεί  πηγαίνουμε  https://archive.org/details/SportZone1.5.1  και προς τα κατω και δεξιά θα δούμε την επιλογή WINDOWS EXECUTABLE  κατεβάζουμε την εφαρμογή και είμαστε έτοιμοι !