Βάση η Ρωσία

Καλημέρα.

Επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση μετά από ένα διήμερο ρεπό. Το σημερινό πρόγραμμα έχει αρκετό ενδιαφέρον. Πάμε να δούμε τι κρατάμε.

ΑΡΣΕΝΑΛ ΤΟΥΛΑ - ΟΥΡΑΛ   1   (1.80)

Ρεβανς του ημιτελικού για το κύπελλο Ρωσίας, με την Άρσεναλ Τούλα να καλείται να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου ματς. Περιμένω εντελώς διαφορετικό παιχνίδι σήμερα. Η Άρσεναλ εντός έδρας μεταμορφώνεται προς το καλύτερο και έχει κερδίσει όλους τους μεγάλους της χώρας. Όταν λυγίζει ομάδες σαν τη Ζενίτ και τη Λοκομοτίβ, δικαιούται να αισιοδοξεί και με τη μικρούλα Ουράλ. Ο άσος στο 1.80 θα είναι η βασική επιλογή της ημέρας.

 

ΡΟΣΤΟΦ – ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ 2   (2.38)

Η Ροστόφ πήρε προβάδισμα πρόκρισης με το 2-2 του πρώτου αγώνα, αλλά η Λοκομοτίβ δεν έχει πει την τελευταία της λέξη. Η ομάδα της Μόσχας είναι σαφώς πιο ποιοτική και βρίσκεται πολύ καλή κατάσταση. Συν τοις άλλοις, οι γηπεδούχοι έχουν κάποιες απουσίες σήμερα και το διπλό στο 2.38 θα μπει στις επιλογές μου.

 

ΛΙΝΤΣ – ΝΤΕΡΜΠΙ   1   (1.78)

Η Λιντς είναι ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση μετά το υπέρ της 1-0 στο πρώτο ματς. Έχει δείξει καλύτερη εικόνα από την Ντέρμπι στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος και αξίζει την εμπιστοσύνη μας. Δε νομίζω ότι ο Μπιέλσα θα βολευτεί με την ισοπαλία, θα δώσει σύνθημα νίκης και ο άσος στο 1.78 είναι αποδεκτός.

 

Όσον αφορά τον τελικό κυπέλλου στην Ιταλία, δίνω ένα πολύ ελαφρύ προβάδισμα στη σαφώς πιο φορμαρισμένη Αταλάντα. Γενικά προμηνύεται μεγάλη μάχη.

Στον πρώτο τελικό της Ανατολής βλέπω ξεκάθαρα Μιλγουόκι, αλλά δε με καλύπτει η απόδοση του άσου και θα περιμένω το live. Θα κρατήσω μόνο τον Μίντλετον για πρώτο σκόρερ στη λογική ότι όλα τα φώτα θα πέσουν στον Αντετοκούνμπο και τον Λεόναρντ. Ο σουτέρ των Μπακς έχει όλα τα φόντα για να εκμεταλλευτεί τις διπλές άμυνες πάνω στον Γιάννη και να φτάσει σε μεγάλη επιθετική παραγωγή.

 

Μονό αποδεκτό: Λοκομοτίβ Μόσχας 2   (2.38) 25 μονάδες

Σε δυάδα: Λιντς 1   (1.78), Άρσεναλ Τούλα (1.80) 1 20 μονάδες

Fun bet: Σκόρερ του πρώτου γκολ στο Μιλγουόκι – Τορόντο: Μίντλετον (9.75)   5 μονάδες

 

 ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 3000

ANOIΧΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 50 (+15)

ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 2590

Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777

X

SORRY

No copyright !!!