Οι επόμενες μέρες θα είναι καυτές

Καλησπέρα.

Για ένα γκολ της Λέστερ χάθηκε η κυριακάτικη τριάδα. Η πολλοστή φορά φέτος που χάνεται η τριάδα στο γκολ. Έστω κι έτσι κλείσαμε με κέρδος, αφού η Πριμέρα πήγε εξαιρετικά. Πέρασε και η δυνατή update δυάδα του Scofield.

Θα βγούμε σε ρεπό και σήμερα, καθώς δε βλέπουμε κάτι ενδιαφέρον στο πρόγραμμα της Τρίτης. Αν έπαιζα κάτι, αυτό θα ήταν το Χ2 της Άστον Βίλα και ο άσος της Χάλμσταντ. Προτιμώ όμως να μείνω αμέτοχος. Αύριο υπάρχει ζουμί και θα τα πούμε από νωρίς, Μην ξεχνάτε ότι την Παρασκευή ξεκινάει το φάιναλ φορ και το ενδιαφέρον είναι στραμμένο εκεί. Υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες και πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε. Πάρτε ανάσες γιατί οι επόμενες μέρες θα είναι καυτές.

Τα λέμε αύριο.

 

ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 3000

ANOIΧΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 15

ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 2640

Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη του και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προτροπή για στοιχηματισμό βασισμένο σε σίγουρες αποδόσεις ή μη. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε το ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ στο τηλ. 210 9237777

X

SORRY

No copyright !!!