Ασταμάτητος αυτή την εποχή

Καλημέρα.

Μόλις 3 στα 6 χθες, αλλά με καλό κέρδος, αφού πέρασε η τριάδα και το fun bet. Πλήρωσε και η δυάδα του Scofield.

Πάμε στα σημερινά.

Ξεκίνημα με τo Φούλαμ - Μάντσεστερ Γ, ματς που έχω κυκλώσει από την αρχή της εβδομάδας. Όχι τόσο για αγωνιστικούς λόγους, αλλά γιατί οι κόκκινοι διάβολοι υπέστησαν μια ξεκάθαρη αδικία την προηγούμενη Κυριακή. Τους περιμένω πεισμωμένους και λογικά αυτή τη φορά θα δούμε το καλό τους πρόσωπο. Όλο αυτό το σκηνικό πιστεύω ότι θα επηρεάσει και τον αντίπαλο που ξέρει ότι δε θα πάρει εύκολα σφυρίγματα. Συν τοις άλλοις, η Φούλαμ πήρε κάποιους βαθμούς που της επιτρέπουν να είναι άνετη. Το διπλό στο 2.00 αποτελεί τη βασική μου επιλογή σήμερα.

Επόμενη στάση στο τουρκικό πρωτάθλημα για το Αμέντσπορ - Μπεσίκτας, με τους φιλοξενούμενους να έρχονται από μεγάλη εμφάνιση στη νίκη επί της Μαρσέιγ. Γενικά είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έχουν μεγάλη δύναμη μεσοεπιθετικά και θα τους εμπιστευτώ κόντρα στη σαφώς κατώτερη Αμέντσπορ. Το διπλό στο 1.80.

Συνεχίζουμε με Καμπιονάτο, με τη Γιουβέντους να θέλει οπωσδήποτε να επιστρέψει στις νίκες. Μεσοβδόμαδα ξεμπούκωσε κόντρα στην Ναϊμέγκεν και λογικά αυτό θα της χαρίσει αυτοπεποίθηση. Η Αταλάντα έρχεται από δυο σερί ήττες και δείχνει ότι βρίσκεται σε πτώση. Ο άσος στο 1.72 θα είναι η επιλογή μου.

Στη Β΄Γερμανίας, το Αννόβερο ξεκίνησε άσχημα, με αποτέλεσμα την πληρώσει ο προπονητής. Στον πάγκο σήμερα ως υπηρεσιακός, ο τεχνικός της Β΄ομάδας που ξέρει πολύ καλά τα αποδυτήρια. Αναμένεται συσπείρωση απέναντι στην Μπόχουμ που βρίσκεται ψηλά χάρη στο συμπαθητικό πρόγραμμα που είχε μέχρι τώρα. Ο άσος στο 1.82.

Πάμε και στα δικά μας, με τον Παναθηναϊκό να δείχνει αυτή τη στιγμή σε εξαιρετική κατάσταση. Μεσοβδόμαδα με πολλές αλλαγές, κέρδισε στο ρελαντί την Κηφισιά. Στα συν του τριφυλλιού ότι δε χρειάστηκε να ταξιδέψει για το σημερινό ματς, αφού το παιχνίδι διεξάγεται στη Νίκαια. Η Καλαμάτα είναι μαχητική, αλλά δεν έχει τη δυναμική να κοντράρει μια σαφώς καλύτερη και σούπερ φορμαρισμένη ομάδα.  Διπλό και over 1,5 στο 1.60. Θα επιμείνω στον Λιβάι για σκόρερ του πρώτου γκολ. Ο επιθετικός του τριφυλλιού δεν έχει σκοράρει ακόμα στο πρωτάθλημα και στατιστικά δεν μπορεί να καθυστερήσει πολύ να το πράξει. 

Κλείνω με Β΄Βραζιλίας και το Γκοϊάς -  Αβαϊ. Εδώ οι γηπεδούχοι μοιάζουν να έχουν καθαρίσει την παραμονή μετά τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής. Λογικά θα παλέψουν τώρα για την πρώτη εξάδα και η προχθεσινή ήττα της Γκοϊανιένσε ήταν αρκετά βολική. Η Αβαϊ έχει 9 ήττες σε 15 εξόδους και μοιάζει ιδανικός αντίπαλος. Ο άσος στο 1.93.

Υ.Γ. Το link που οδηγεί στο προφίλ μου στο fb φτιάχτηκε. Μπορείτε να το βρείτε πιο κάτω.

 

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΑΜΕΝΤΣΠΟΡ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ  2  (1.80)

ΦΟΥΛΑΜ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.  2  (2.00)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ  1  (1.72)

ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΜΠΟΧΟΥΜ 1   (1.82)

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  2 & OVER 1,5  (1.60)

ΓΚΟΪΑΣ - ΑΒΑΪ   1   (1.93)

 

Μονά αποδεκτά:

Μπεσίκτας 2  (1.80)   25 μονάδες

Αννόβερο 1  (1.82)  25 μονάδες

Μάντσεστερ Γ. 2  (2.00)  20 μονάδες

Γκοϊάς 1  (1.93)   20 μονάδες

 

Σε δυάδα: Γιουβέντους 1  (1.72),  Παναθηναϊκός  2 & over 1,5  (1.60)  20 μονάδες

Σε τριάδα:  Mπεσίκτας 2  (1.80), Αννόβερο 1 (1.82), Μάντσεστερ Γ.  2 (2.00)  10 μονάδες

Fun bet:  Λιβάι Γκαρσία σκόρερ του πρώτου γκολ  (5.50) 5 μονάδες

 

ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:  3000      

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 125 (+40)

ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 3087
 
 Τα ματς είναι πονταρισμένα σε εταιρείες με πρώιμη πληρωμή, όπου υπάρχει         
 
 Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ      
 
 21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
X

SORRY

No copyright !!!