O συνήθης ύποπτος

Καλημέρα.

Η Ισπανία έκανε το προφανές και πέταξε την Πορτογαλίας εκτός Μουντιάλ. Μπορεί το γκολ να μπήκε στο τέλος, αλλά οι φούριας ρόχας έδειξαν ξεκάθαρα ότι είναι καλύτερη ομάδα.

Πάμε στα δυο τελευταία ματς της φάσης των 16.

Αργεντινή - Αίγυπτος το πρώτο χρονικά, με τους μπιανκοσελέστε να είδαν το Χάρο με τα μάτια στο ματς με το Κάπο Βέρντε. Περιμένω σήμερα να είναι σοβαροί από την αρχή και λογικά δε θα έχουν πρόβλημα με την πολύ κατώτερη Αίγυπτο που είδε κι έπαθε για να αποκλείσει την Αυστραλία. Άσος και γκολ Μέσι στο 1.95 αυτή την ώρα.

Πάμε και στο άλλο, όπου Ελβετία και Κολομβία έχουν πολύ καλή εικόνα μέχρι τώρα. Ένα κλικ πιο πάνω είναι οι Κολομβιανοί που δείχνουν πιο συμπαγείς στην άμυνα από τους ελαφρώς ευάλωτους Ελβετούς. Αν συνυπολογίσουμε ότι η παρέα του Λουίς Ντίας θα έχει αρκετό κόσμο στο πλευρό της, το διπλό στο 2.25 έχει αξία. Θα παίξω μερικά ψιλά και στον ταχύτατο εξτρέμ της Μπάγερν που είναι σε καλή κατάσταση, κυνηγά το γκολ και το 3.10 για το Αnytime του δεν είναι μικρό.

Βάζω 25 μονάδες στην Αργεντινή, 20 στην Κολομβία και 15 στον Ντίας.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΑΙΓΥΠΤΟΣ   Αργεντινή & Μέσι Anytime Scorer (1.95)

ΕΛΒΕΤΙΑ - ΚΟΛΟΜΒΙΑ  2   (2.25)

ΕΛΒΕΤΙΑ - ΚΟΛΟΜΒΙΑ  Λουίς Ντίας  Anytime Scorer (3.10)

 

ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:  3000      
   
ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:  60  (+70 μακροχρόνια)
 
ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 3010
 
 Τα ματς είναι πονταρισμένα σε εταιρείες με πρώιμη πληρωμή, όπου υπάρχει         
 
 Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ         
 
 21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

X

SORRY

No copyright !!!