Διαφορά μομέντουμ στο Μιλάνο

Καλημέρα.

Πολύ καλή η Κυριακή, αφού πέρασε η ωραιότατη τριάδα μας.

Συνεχίζουμε με μια ακόμα γεμάτη εβδομάδα. Το κακό είναι οι αντοχές τελειώνουν σιγά σιγά, αφού τα παιχνίδια αυξάνονται και εμείς μεγαλώνουμε. Οπότε κάτι πρέπει να αλλάξουμε. Πάμε πολύ σύντομα να δούμε τι κρατάμε.

Ξεκίνημα από το ματς του Ολυμπιακου με την Καϊράτ. Οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν περιθώριο για γκέλα και περιμένω να περάσουν εύκολα από την έδρα της αδύναμης και ουσιαστικά αδιάφορης Καίράτ. Διπλό και over 1,5 στο 1.80. Πολύ δραστήριος ο Στρεφέτσα στον αγώνα με τον ΟΦΗ, λογικά θα πάρει χρόνο και σήμερα. Τον κρατάω στο 3.90 για Αnytime Scorer.

Διαφορά μομέντουμ στο Ίντερ - Νάπολι, με τους νερατζούρι να είναι πολύ δυνατοί στην έδρα τους και τους reds να μην μπορούν να κρατήσουν το υπέρ τους 1-3 με τη Λίντς. Ο άσος  στο 2.00 είναι αποδεκτός.

Κλείνω με την Τότεναμ που επιτέλους κέρδισε στην Πρέμιερ Λιγκ. Ποιότητα υπάρχει, τώρα έχει και την ψυχολογία να κερδίσει την πολύ κατώτερη Σλάβια. Άσος και over 1,5 στο 1.73.

 

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΙΝΤΕΡ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ  1   (2.00)   

TOTENAM - ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ  1  & OVER 1,5  (1.73)

KAΪΡΑΤ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  2 & OVER 1,5  (1.80)

ΚΑΪΡΑΤ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Στρεφέτσα Anytime Scorer (3.90)

 

Μονό αποδεκτό: Ίντερ 1  (2.00)  25 μονάδες

Σε δυάδα: Τότεναμ 1 & over 1,5  (1.73),  Ολυμπιακός 2 & over 1,5  (1.80)   15 μονάδες

Fun bet:  Στρεφέτσα Anytime Scorer στο Καϊράτ - Ολυμπιακός  (3.90)  5 μονάδες

 

ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:  3000        

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:  45

ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 3454

 Τα ματς είναι πονταρισμένα σε εταιρείες με πρώιμη πληρωμή, όπου υπάρχει        

 Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ        

 21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 
X

SORRY

No copyright !!!