Καλημέρα.
Η βραδιά έκλεισε με 4 στα 6 και οριακό κέρδος. Στην ουσία θέλαμε ένα γκολ τoυ Πανσερραϊκού για να έχουμε μια πολύ καλή βραδιά. Δυστυχώς όμως η ομάδα των Σερρών έμεινε με 10. Πάμε στα σημερινά.
Ξεκίνημα με Superleague και το μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι. Οι δυο αντίπαλοι έρχονται από ευρωπαϊκές νίκες, με την ΑΕΚ να είναι σαφώς πιο επιβαρυμένη από το ταξίδι και το πολύ απαιτητικό ματς στη Φλωρεντία. Ως εκ τούτου, περιμένω πιο φρέσκους τους πράσινους που έχουν και το πλεονέκτημα της Λεωφόρου. Κρατάω τον άσο στο 2.60. Fun bet στον Σφιντέρσκι για σκόρερ του πρώτου γκολ σε απόδοση 5.20.
Στη Λειβαδιά ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει εκδίκηση για όσα τράβηξε φέτος από τους Βοιωτούς, αλλά ο αντίπαλος έχει μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα. Προτιμώ το αμφίσκορο στο 1.75
Πάμε στην Ιταλία που η Αταλάντα των 3 συνεχόμενων ηττών υποδέχεται την ακόμα πιο προβληματική Φιορεντίνα. Οι βιόλα είναι ο τέλειος αντίπαλος για τους Μπεργκαμάσκι και θα κρατήσω τον άσο στο 1.75.
Στην Πρέμιερ η Άστον Βίλα έχει αφήσει πίσω το άσχημο ξεκίνημα και έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Γούλβς που δεν έδειξε κάτι να αλλάζει με τον νέο προπονητή. Ο άσος στο 1.55 προσσφέρεται για στήριγμα.
Υπό τις οδηγίες του Ντάις, η Νότιγχαμ είναι άλλη ομάδα και ήδη έχει κάνει ζημιές. Η Μπράιτον είναι φουλ ταλαντούχα, αλλά αμυντικά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Κρατάω το συνδυαστικό 1Χ & over 1,5 στο 1.90.
Κλείνω με Βραζιλία και ένα ματς με μονόπλευρο ενδιαφέρον, το Φορταλέζα - Ατλέτικο Μινέιρο. Οι γηπεδούχοι κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό, αλλά η άμυνα τους είναι άκρως προβληματική. Η Ατλέτικο είναι παντελώς αδιάφορη και μοιάζει δύσκολο να πάρει καλύτερο από ισοπαλία. Κρατάω το συνδυαστικό 1Χ και over 1,5 στο 1.90.
ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ
ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 1 (1.75)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ 1 (2.60)
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ GOAL/GOAL (1.75)
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΓΟΥΛΒΣ 1 (1.55)
NOTIΓΧΑΜ - ΜΠΡΑΪΤΟΝ 1Χ & OVER 1,5 (1.90)
ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ MINEΪΡΟ 1Χ & OVER 1,5 (1.90)
Μονά αποδεκτά:
Αταλάντα 1 (1.75) 30 μονάδες
Νότιγχαμ 1Χ & over 1,5 (1.90) 25 μονάδες
Παναθηναϊκός 1 (2.60) 20 μονάδες
Φορταλέζα 1Χ & over 1,5 (1.90) 20 μονάδες
Σε δυάδα: Λεβαδειακός goal/goal (1.75), Άστον Βίλα 1 (1.55) 20 μονάδες
Σε τριάδα: Αταλάντα 1 (1.75), Νότιγχαμ 1Χ & over 1,5 (1.90), Παναθηναϊκός 1 (2.60) 10 μονάδες
Fun bet: Σφιντέρσκι σκόρερ του πρώτου γκολ στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ (5.20) 5 μονάδες
ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 3000
ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 130
ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 3190
Τα ματς είναι πονταρισμένα σε εταιρείες με πρώιμη πληρωμή, όπου υπάρχει
Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ