Αξία στο 2.50

Καλημέρα.

Πέρασαν όλες οι επιλογές χθες και είχαμε επιστροφή στο ποντάρισμα του Τζόουνς λόγω της μη συμμετοχής του.

Δυστυχώς το κουπόνι του Σαββατοκύριακου είναι κατεστραμμένο λόγω των εθνικών και δε θα ασχοληθώ σοβαρά. Δυο σημεία για σήμερα, περισσότερο από ένστικτο. Έχω την αίσθηση ότι η Ελλάδα θα κερδίσει σήμερα, τώρα που δεν έχει κανένα κίνητρο. Πάντα έτσι ήταν οι ομάδες του Γιοβάνοβιτς, καλές στα εύκολα. Δε με τρομάζει η Σκωτία, ο άσος στο 2.12 παίζεται. 

Υπάρχει και το πολύ ενδιαφέρον ματς της Basket League, Μαρούσι και - ΑΕΚ. Η ομάδα του Παπαθεοδώρου έχει μεγάλη ποιότητα και αδικείται από τη θέση της. Δεν τη χωρίζουν και τόσα πολλά από την Ένωση για να προσφέρεται στο 2.50.

Δυο επιλογές  λοιπόν. Από 15 μονάδες στην καθεμιά, αν βγει μία, θα είμαι ελαφρώς κερδισμένος.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ - ΣΚΩΤΙΑ  1  (2.12)

ΜΑΡΟΥΣΙ - ΑΕΚ  Μαρούσι  (2.50)

 

ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:  3000        

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:  30

ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 3252

 Τα ματς είναι πονταρισμένα σε εταιρείες με πρώιμη πληρωμή, όπου υπάρχει        

 Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ        

 21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

X

SORRY

No copyright !!!