Αντιδρά μετά το στραπάτσο

Καλημέρα.

Μόνο η Άστον Βίλα μας δικαίωσε χθες. Πάμε συντηρητικά σήμερα, καθώς το πρόγραμμα δεν είναι για πολλά πολλά. Αύριο θα έχουμε πολύ πιο πλούσια γκάμα επιλογών.

Πρώτη στάση στο Ατλέτικο – Λιλ. Η ομάδα του Σιμεόνε στραπατσαρίστηκε άσχημα από την Μπενφίκα στο τελευταίο ευρωπαϊκό της ματς και θα αναζητήσει αντίδραση. Είναι πολύ πιο ποιοτική από τη Λιλ και λογικά θα πετύχει τον στόχο της. Δε μοιάζει ματς του 1-0, οπότε άσος και over 1.5 στο 1.83. Κρατάω και τον Σόρλοθ στο 5.00 για σκόρερ του πρώτου γκολ.

Στο Μπενφίκα – Φέγενορντ, οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν με νωπές τις δάφνες της τεσσάρας επί της Ατλέτικο. Γενικά βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και διατηρούν πολύ καλή παράδοση με ολλανδικές ομάδες. Συν τοις άλλοις, η Φέγενορντ έχει απουσίες και δύσκολα θα είναι ανταγωνιστική. Κρατάω τον άσο στο 1.57.

Μπαρτσελόνα – Μπάγερν υπόσχονται ματσάρα με πολλά γκολ. Βέβαια, όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι, γι΄αυτό και θα αποφύγω το προφανές over 3.5. Η ψήφος μου θα πάει στα δεξιά για δυο λόγους. Ο βασικός είναι η έδρα, αφού μέχρι τώρα η ομάδα του Φλικ είναι ακαταμάχητη στο Καμπ Νόου. Επίσης, δεν έχω σε καμιά εκτίμηση τον (προπονητή) Κομπανί, τον οποίο θεωρώ αρκετά άπειρο για τέτοιο επίπεδο, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα απέναντι στην Άστον Βίλα του Έμερι. Ο άσος στο 2.42 θα είναι η επιλογή μου.

 

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ:

ΑΤΛΕΤΙΚΟ – ΛΙΛ 1 & OVER 1,5 (1.83)

ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ 1 (1.57)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΜΠΑΓΕΡΝ 1 (2.42)

 

Μονό αποδεκτό: Μπαρτσελόνα   1 (2.42)   20 μονάδες

Σε δυάδα: Ατλέτικο 1 & over 1,5 (1.83), Μπενφίκα 1 (1.57) 15 μονάδες

Fun bet: Σόρλοθ σκόρερ του πρώτου γκολ στο Ατλέτικο - Λιλ (5.00) 5 μονάδες

 

ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:  3000

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 40

ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 3021

Τα ματς είναι πονταρισμένα σε εταιρείες με πρώιμη πληρωμή, όπου υπάρχει

Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

X

SORRY

No copyright !!!