Combo από τη Βαρκελώνη

Καλημέρα.

Πέρασαν οι περισσότερες μας επιλογές χθες, αλλά ο Παναθηναϊκός γνώρισε μια απρόσμενη ήττα και έτσι χάθηκε ένα μέρος του χθεσινού μας κέρδους μας. Είμαι σίγουρος ότι οι πράσινοι θα ανέβουν στη συνέχεια, αλλά μοιάζει ανησυχητικό ότι ο παιχταράς Λεσόρ επιβαρύνεται πολύ από τώρα .

Για σήμερα θα κρατήσω ένα combo από τον αγώνα της Βαρκελώνης. Μπαρτσελόνα και Μονακό έχουν αρκετά παραγωγικές επιθέσεις και μπορούν να πάνε ψηλά το σκορ. Οι Καταλανοί ήταν αξιόπιστοι στην έδρα τους πέρυσι και θα τους εμπιστευτώ. Άσος και Over 152.5 στο 2.11. Βάζω 15 μονάδες στο combo και 5 στο bet builder που θα βρείτε παρακάτω.

 

H EΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΜΟΝΑΚΟ  Μπαρτσελόνα &  over 152.5  (2.11)

 

Bet builder (Απόδοση 13.00)

 

  • Under 6.5  Πόντοι [Alex Abrines]
  • Under 6.5  Πόντοι [Georgios Papagiannis]
  • Over 11.5  Πόντοι [Jabari Parker]
  • Over 10.5 Πόντοι [Nicolas Laprovittola]

 

ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:  3000

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 20

ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 3059

Τα ματς είναι πονταρισμένα σε εταιρείες με πρώιμη πληρωμή, όπου υπάρχει

Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

X

SORRY

No copyright !!!