Εμπιστοσύνη στους δευτεραθλητές

Καλημέρα.

Αν και το καλοκαίρι καλά κρατεί, το κουπόνι θυμίζει χειμώνα για τα καλά. Πάμε να δούμε τι κρατάμε από το σημερινό πρόγραμμα.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΑΡΣΕΝΑΛ  2   (1.80)

Η Άρσεναλ ξεκίνησε με μεγάλες βλέψεις τη σεζόν και μοιάζει να είναι η βασικότερη αντίπαλος της Σίτι. Στην πρεμιέρα δεν εντυπωσίασε, αλλά υπήρχαν στιγμές που έδειξε την ποιότητα της. Σήμερα φιλοξενείται από την Άστον Βίλα, την ομάδα που της έκοψε το πρωτάθλημα πέρυσι. Αυτό σίγουρα υπάρχει στις μνήμες των παιχτών και περιμένω να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Οι Βίλατζερς επικράτησαν εκτός της Γουέστ Χαμ, αλλά σήμερα έχουν κάνουν με έναν ανώτερο αντίπαλο. Νιώθω ότι η Αρσεναλ έχει πλέον την ωριμότητα να διαχειριστεί τις περσινές πορείες και να φτάσει μέχρι το τέλος. Κρατάω το διπλό στο 1.80.

 

TOTENAN – EBEΡΤΟΝ 1 & OVER 1,5 (1.62)

Η Τότεναμ δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες κόντρα στη Φούλαμ και έχασε δυο πολύτιμους βαθμούς στην πρεμιέρα. Έδειξε πάντως καλά στοιχεία και περιμένω να βγάλει αντίδραση απέναντι στην Έβερτον που απογοήτευσε στην εντός έδρας τριάρα από την Μπράιτον. Άσος και over 1,5 στο 1.62. Η απουσία του Σολάνκε λογικά θα φέρει σε θέση φουνταριστού τον Σον, εκτός αν δούμε τον Ρισάρλισον. Ούτως ή άλλως, ο Κορεάτης άσος θα είναι βασικός και θα τν κρατήσω για σκόρερ του πρώτου γκολ στο 5.30

 

ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ 2 (2.10)

Αμφότερες είχαν άσχημη εικόνα την πρώτη αγωνιστική και καλούνται να διορθώσουν τα κακώς κείμενα. Η Σοσιεδάδ είναι ποιοτικότερη, με μεγαλύτερες βλέψεις και το διπλό στο 2.10 έχει ενδιαφέρον.

 

ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ – ΤΣΒΟΛΕ 1 (1.60)

Η Νάιμεγκεν θέλει να δώσει τις απαντήσεις της μετά την γκέλα της πρεμιέρας. Η Τσβόλε έχει διοικητικά ζητήματα και δε θα την αφήσουν ανεπηρέαστη στο ξεκίνημα της σεζόν. Ο άσος στο 1.60.

 

XIXON – ΕΛΝΤΕΝΣΕ 1 (1.90)

Η Χιχόν δεν τα κατάφερε στο πρώτο ματς και καλείται να βγάλει αντίδραση. Η Ελντένσε έρχεται από νίκη, αλλά δεν παύει να είναι μια νεοφώτιστη ομάδα με περιορισμένες δυνατότητες. Ο άσος στο 1.90 είναι αποδεκτός.

 

ΛΥΩΝ – ΜΟΝΑΚΟ 1Χ & OVER 1,5 (1.80)

Μεγάλο ματς ανάμεσα σε δυο ομάδες που έχουν έντονη αντιπαλότητα. Η Λύων έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω έδρας και επιστροφή του Λακαζέτ. Πιο πιθανό το 2-1 από το 1-0, οπότε στο συνδυαστικό 1Χ & over 1,5 στο 1.80.

 

Μονά αποδεκτά:

Άρσεναλ 2 (1.80) 25 μονάδες

Χιχόν 1 (1.90) 25 μονάδες

Λυών  1Χ& over 1,5 (1.80) 22 μονάδες

Σοσιεδάδ 2 (1.90)   20 μονάδες

 

Σε δυάδα: Τότεναμ 1 & over 1,5 (1.62), Ναϊμέγκεν 1 (1.60)  20 μονάδες

Σε τριάδα: Άρσεναλ 2 (1.80), Χιχόν 1 (1.90), Σοσιεδάδ 2 (1.90)   10 μονάδες

 

Fun bet: Σον σκόρερ του πρώτου γκολ στο Τότεναμ – Έβερτον (5.20) 5 μονάδες

 

ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:  3000

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 127

ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 2710

Τα ματς είναι πονταρισμένα σε εταιρείες με πρώιμη πληρωμή, όπου υπάρχει

Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

X

SORRY

No copyright !!!