Θα γίνει της... κλωτσιάς

Kαλημέρα.

O Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι, με ηγέτη για μια ακόμα φορά τον Κώστα Σλούκα και κομβικό τον πολύ ανεβασμένο Χουάντσο. Δυστυχώς δεν ανέβασα στη στήλη το τρομερό combo που με πλήρωσε. Το είδατε μετά όσοι είμαστε φίλοι στο fb.Πάμε στα σημερινά. Τσάμπιονς Λιγκ και play in έχει το μενού.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Ατλέτικο over 2.5 κίτρινες κάρτες (1.91)

H Aτλέτικο καλείται να προστατεύσει την οριακή νίκη του πρώτου ματς, αλλά δε θα έχει εύκολο έργο απέναντι στη φορμαρισμένη Ντόρτμουντ. Ίσως είναι καλύτερα αντί για σημείο να πάμε σε κάρτες, αφού η ομάδα του Σιμεόνε θα χρειαστεί αρκετή σκληράδα για να ανακόψει το ρυθμό των Βεστφαλών. Στα 5 από 6 τα προηγούμενα ματς τους, οι ροχιμπλάνκος είδαν 3 ή περισσότερες κάρτες. Γιατί όχι και σήμερα και να πληρωθούμε στο εξαιρετικό 1.91;

 

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ Εμπαπέ & Λεβαντόφσκι Anytime Scorer (5.00)

Η Παρί δεν έχει πει την τελευταία της λέξη και θα μπει αποφασισμένη να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα. Μεσοεπιθετικά διαθέτει αρκετή ποιότητα, αλλά η άμυνα της έδειξε αρκετά αργή και ευάλωτη απέναντι στη γρήγορη Μπαρτσελόνα. Συνεπώς, αν και το σκέφτηκα, δε θα ασχοληθώ με το διπλό του 3.00+. Προτιμώ να ποντάρω στους Λεβαντόφσκι και Εμπαπέ για Anytime Scorer σε bet builder. Ξεκούραστοι και δυο, αφού δεν έπαιξαν το Σαββατοκύριακο, με τον Εμπαπέ να έχει ένα λόγο παραπάνω μετά τη σκληρή κριτική για την κακή εμφάνιση στο πρώτο ματς. Μια χαρά το 5αρι που κυκλοφορεί.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΜΑΚΑΜΠΙ – ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ   Μπασκόνια +4.5 (1.94)

Η Μπασκόνια πέρασε με διπλό από την Μαδρίτη και από την Μπολόνια, κάτι που της χάρισε την έβδομη θέση. Με ηγέτες τους εκπληκτικούς Χάουαρντ και Μακιντάιρ παίζει με άγνοια κινδύνου και δε νιώθει δέος για κανέναν αντίπαλο. Η ταλαιπωρημένη Μακάμπι τα έχει πάει εξαιρετικά μέχρι τώρα, αλλά σίγουρα δεν τη χωρίζει τόσο μεγάλη διαφορά από Βάσκους για να δίνεται φαβορί του 1.50. Παίρνω τους 4.5 πόντους του βασικού line και ποντάρω στο διπλό του 1.94. Σήμερα περιμένω πιο σφιχτό rotation από τους προπονητές και θα παίξω ένα bet builder με τους παίχτες που κουβαλούσαν τις ομάδες τους μέχρι τώρα.  Δεν είναι εύκολο να επαληθευτεί, αλλά δεν είναι και για 65.00.

Bet builder Απόδοση  (65.00)

  • Ναι  Double-double [Josh Nebo]
  • Ναι  Double-double [Codi Miller-McIntyre]
  • Over 23.5  Άθροισμα Πόντων & Ασίστ [Wade Baldwin]
  • Over 23.5  Άθροισμα Πόντων & Ασίστ [Markus Howard]

 

Μονά αποδεκτά:

Μπασκόνια +4.5 (1.94)   25 μονάδες

Ατλέτικο over 2.5 κίτρινες κάρτες (1.91) 25 μονάδες

 

Bet builder Λέβα + Εμπαπέ Αnytime Scorer (5.00) 5 μονάδες

Bet builder 2   (65.00) 2 μονάδες

 

ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:  3000

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 57

ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 3803

Τα ματς είναι πονταρισμένα σε εταιρείες με πρώιμη πληρωμή, όπου υπάρχει

Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

X

SORRY

No copyright !!!