Η αντίδραση των ''citizens''

Καλημέρα.

Το Σαββατοκύριακο δεν πήγε καλά, αν και την Κυριακή μπορούσαμε να βγάλουμε κέρδος. Στην ουσία πληρώσαμε την άστοχη επιλογή του ΠΑΟΚ που είναι κατώτερος του αναμενόμενου στα τελευταία ματς.

Πάμε στα σημερινά.

MANTΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΜΠΡΕΝTΦΟΡΝΤ 1ΗΜ./1ΤΕΛ. & OVER 2,5 (2.00)

Η Σίτι ξόδεψε αρκετές ευκαιρίες (ειδικά ο Χάαλαντ) στο ματς με την Τσέλσι και έχασε δυο πολύτιμους βαθμούς. Σήμερα αναμένεται να βγάλει αντίδραση και η μέτρια φετινή Μπρέντφορντ μοιάζει ιδανικός αντίπαλος. Άσος από ημίχρονο και over 2,5 σε τιμές διπλασιασμού. Επίσης, θα περιμένω στο live για να ποντάρω τον Χάαλαντ για Anytime Scorer. Εκτιμώ ότι θα τον ψάξουν οι συμπαίκτες του για να ξεπεράσει το ψυχολογικό του πρόβλημα, αλλά οι τιμές πριν το ματς είναι ιδιαίτερα χαμηλές. Στο υψηλό 7.70 θα κρατήσω τον Φόντεν για σκόρερ του πρώτου γκολ.

 

ΙΝΤΕΡ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ Χ2 (2.07)

Η Ίντερ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ιταλία και βαδίζει ολοταχώς για τον τίτλο μετά το ντεφορμάρισμα της Γιουβέντους. Όσο δυνατή και αν είναι εντός συνόρων, δε δικαιολογείται το 1.80 του άσου απέναντι στην μπαρουτοκαπνισμένη Ατλέτικο. Μια ομάδα που δεν έχει χάσει φέτος από τη μεγάλη Ρεάλ, μπορεί να μείνει όρθια και στο Μιλάνο. Κρατάω το Χ2 στο εξαιρετικό 2.07.

 

Μονά αποδεκτά:

Σίτι 1ημ./1τελ & over 2,5 (2.00)   20 μονάδες

Ατλέτικο Χ2 (2.07)   20 μονάδες

 

Fun bet: Φόντεν σκόρερ του πρώτου γκολ στο Σίτι – Μπρέντφορντ (7.70) 5 μονάδες

 

ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:  3000

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 45

ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 3923

Τα ματς είναι πονταρισμένα σε εταιρείες με πρώιμη πληρωμή, όπου υπάρχει

Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ

X

SORRY

No copyright !!!