Σε ανοδική τροχιά η Μπάγερν

Καλημέρα.

Η βραδιά έκλεισε με 2 στα 3, αφού χάσαμε την Μπαρτσελόνα στην παράταση. Θυμίζω ότι προχθές χάσαμε το απόλυτο από ένα χαμένο πέναλτι. Ελπίζω την επόμενη φορά το 50-50 να μας κάνει τη χάρη. Πάμε στα σημερινά.

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ    Μπάγερν  (1.65)

Η Μπάγερν έχει σε εξαιρετικά κατάσταση τους ψηλούς της και αυτό αρχίζει να βγαίνει στο γήπεδο. Ειδικά στην έδρα της έχει μεγάλη δυναμική και μπορεί να κοντράρει στα ίσα μεγάλες ομάδες. Η Βίρτους είναι ανεβασμένη, αλλά δεν έχει το ειδικό βάρος των Βαυαρών και δύσκολα θα μείνει όρθια σήμερα. Ο άσος στο 1.65.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ Ολυμπιακός -7.5 (1.78)

Ο Ολυμπιακός είναι πανίσχυρος στην έδρα του και το επιβεβαίωσε στη μεγάλη νίκη επί της Μπάγερν. Η Μακάμπι θα αγωνιστεί χωρίς τον εγκέφαλο της, Λορέντζο Μπράουν, ενώ γενικά παρουσιάζεται πολύ αδύναμη μακριά από το Τελ Αβίβ. Ο άσος στο -7.5 θα είναι η επιλογή μου.

 

ΕΡ.ΑΣΤΕΡΑΣ –ΠΑΡΤΙΖΑΝ   Ερ. Αστέρας & over 148.5 (2.00)

Πρόκειται για ένα από τα πιο καυτά ντέρμπι σε όλο τον πλανήτη, με τις δυο ομάδες να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Σε αντίθεση με προηγούμενα χρόνια, ο Αστέρας έχει πλούσιο επιθετικό ταλέντο και μπορεί να οδηγήσει το σκορ ψηλά. Η Παρτιζάν δεν είναι το ίδιο αξιόπιστη εκτός έδρας και πιστεύω ότι στο τέλος θα λυγίσει. Η επιλογή μου θα είναι ο άσος σε συνδυασμό με το over 148.5 με απόδοση 2.00. Fun bet στο double double του ΜVP του φετινού Αστέρα, Πετρούσεφ. Εξαιρετική τιμή το 11.75 που κυκλοφορεί.

 

Μονό αποδεκτό: Ερ. Αστέρας & over 148.5 (2.00)

Σε δυάδα: Μπάγερν (1.65), Ολυμπιακός -7.5 (1.78) 15 μονάδες

Fun bet: Πετρόυσεφ double double (11.75) 5 μονάδες

 

ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:  3000

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:40

ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 3225

Τα ματς είναι πονταρισμένα σε εταιρείες με πρώιμη πληρωμή, όπου υπάρχει

Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ

X

SORRY

No copyright !!!