Καλημέρα.
Ομολογώ ότι σήμερα δεν είχα καμία όρεξη να γράψω μετά το χθεσινό στοιχηματικό στραπάτσο. Δε θυμάμαι ποτέ ξανά τέτοιο περίπατο του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ τα τελευταία χρόνια. Λογικά θα έχουμε εξελίξεις στον μπασκετικό Παναθηναϊκό και θα είναι άδικο να την πληρώσει μόνο ο Ράντονιτς. Όχι ότι ο Σέρβος προπονητής έχει προσφέρει, αλλά μαζί με αυτόν πρέπει να φύγει και ο Πεδουλάκης με τον Βόβορα. Τελευταίο τζογάρισμα της χρονιάς σήμερα. Πάμε να δούμε τι κρατάμε.
ΓΟΥΛΒΣ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ 2 (1.80)
Η Γιουνάιτεντ δε φάνηκε καθόλου επηρεασμένη από τη διακοπή και πέτυχε μια άνετη νίκη επί της Νότιγχαμ. Βρίσκει λύσεις από πολλούς παίχτες και θα την εμπιστευτώ σήμερα απέναντι στη μαχητική, αλλά σαφώς κατώτερη Γουλβς. Το διπλό στο 1.80 είναι αποδεκτό.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΕΒΕΡΤΟΝ 1ΗΜ./1ΤΕΛ & OVER 1,5 (1.78)
Η Σίτι δεν έχει περιθώρια απωλειών, αφού η Άρσεναλ συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της. Λογικά σήμερα δε θα έχει κανένα πρόβλημα με την Έβερτον που δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι με τίποτα. Άσος από ημίχρονο και over 2,5 στο 1.78.
ΦΟΥΛΑΜ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 1 (1.95)
Η Φούλαμ πέτυχε μεγάλο διπλό επί της Κρίσταλ Πάλας και είναι… φτιαγμένη για το σημερινό ματς. Ούτως ή άλλως έχει τρομερή δυναμική στο γήπεδο της και θα την εμπιστευτώ σήμερα απέναντι στη Σαουθάμπτον που μετρά 3 συνεχόμενες ήττες. Ο άσος στο 1.95.
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΛΙΝΤΣ 1 & OVER 1,5 (1.62)
Κι ενώ όλοι περιμένουν το ντεφορμάρισμα της Νιούκαστλ, αυτή συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις. Τελευταίο της θύμα η ανεβασμένη Λέστερ. Εκτιμώ ότι δε θα έχει πρόβλημα ούτε με τη Λιντς, μια ομάδα που παίζει αρκετά ανοιχτά. Άσος και over 1,5.
Fun bet ξανά στον Ενκέτια (Άρσεναλ), ο οποίος δείχνει ότι μπορεί να.... μπει στα παπούτσια του Ζεσούς. Τον κρατάω για σκόρερ του πρώτου γκολ στο Μπράιτον - Άρσεναλ στο 7.50
Καλή χρόνια σε όλους! Με υγεία και μπόλικη τύχη!
Μονά αποδεκτά:
Γιουνάιτεντ 2 (1.80) 25 μονάδες
Φούλαμ 1 (1.95) 25 μονάδες
Σε δυάδα: Νιούκαστλ 1 & over 1,5 (1.62) Σίτι 1ημ.1τελ & over 1,5 (1.78) 20 μονάδες
ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 3000
ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 70
ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 3153
Τα ματς είναι πονταρισμένα σε εταιρείες με πρώιμη πληρωμή, όπου υπάρχει
Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.