Θέλει να αποφύγει το κάζο

Καλημέρα! Αύριο θα τα πούμε κανονικά από νωρίς.

Η αλήθεια είναι ότι η διακοπή ήρθε στο χειρότερο σημείο. Έχοντας βρει  φόρμα τα Σαββατοκύριακα, ένιωθα ότι ήμασταν πολύ κοντά στο απόλυτο. Τώρα πρέπει να περιμένουμε μετά τη διακοπή. Ως γνωστόν, απεχθάνομαι διοργανώσεις όπως το Nations League, καθώς θεωρώ ότι δεν έχουν να προσφέρουν κάτι. Ενδεικτικά κάποιες προτάσεις για σήμερα.

ΒΕΛΓΙΟ - ΟΥΑΛΙΑ 1 & OVER 2,5 (1.87)

Το Βέλγιο θέλει ένα καλό εντός έδρας ματς μπροστά στο κοινό του για να πάρει ώθηση ενόψει Μουντιάλ. Το υλικό του είναι εξαιρετικό και η ελλιπής Ουαλία μοιάζει ιδανικός αντίπαλος. Άσος και over 2,5 στο 1.87. Κρατάω και τον Ντε Μπρούινε στο 7.40 για σκόρερ του πρωτου γκολ

 

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ - ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ 1 (2.12)

Το Καζακστάν έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις μέχρι τώρα, με αποκορύφωμα τη μεγάλη νίκη επί της Σλοβακίας. Με νίκη σήμερα κλειδώνει την πρωτιά και έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στη Λευκορωσία των 2 βαθμών στα τελευταία 11 ματς. Ο άσος στο 2.12 είναι αποδεκτός.

 

ΓΑΛΛΙΑ - ΑΥΣΤΡΙΑ 1 & OVER 1,5 (1.65)

H Γαλλία θέλει να αποφύγει το κάζο της τελευταίας θέσης και λογικά σήμερα θα είναι πιο σοβαρή. Η ποιότητα της είναι αδιαμφισβήτητη και μπορεί να κάμψει εύκολα την αντίσταση της Αυστρίας.

 

Μονό αποδεκτό: Καζακστάν 1   (2.12)  25 μονάδες

Σε δυάδα: Γαλλία 1 & over 1,5 (1.65), Βέλγιο 1 & over 2,5 (1.87) 20 μονάδες

Fun bet: Ντε Μπρούινε σκόρερ του πρώτου γκολ (7.40) 5 μονάδες

 

ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:  3000

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 50

ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 2832

Τα ματς είναι πονταρισμένα σε εταιρείες με πρώιμη πληρωμή, όπου υπάρχει

Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ

X

SORRY

No copyright !!!