Επικίνδυνα αουτσάιντερ

Καλημέρα.

Κακές οι επιλογές μας χθες. Eυτυχώς πέρασε η δυάδα του Scofιeld. Το αφήνουμε πίσω και πάμε στα ωραία. Αναφέρομαι φυσικά στους δυο μεγάλους ημιτελικούς του Ευρωμπάσκετ.

ΠΟΛΩΝΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ Πολωνία +8.5 (1.96) 25 μονάδες

Η Πολωνία απέκλεισε την πρωταθλήτρια Ευρώπης Σλοβενία και είναι πλέον γεμάτη αυτοπεποίθηση. Είχε φανεί από το Ακρόπολις ότι σουτάρει πολύ καλά, απλά κανείς δεν περίμενε ότι θα έχει τέτοια διάρκεια. Δεν πρόκειται να φοβηθεί τους Γάλλους και θα πουλήσει το τομάρι της ακριβά. Άλλωστε, οι τρικολόρ κερδίζουν τα ματς κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Παίρνω τους 8.5 πόντους αβάτζο και ποντάρω στο άσο της παρέας του Πονίνκα. Σε fun bet η νίκη των Πολωνών στο 4.25. 

 

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ Ρούντι Φερνάντεζ over 0,5 κλέψιμο (2.08)

Φαβορί οι πληρέστεροι οι Γερμανοί, αλλά οι Ισπανοί έχουν μέταλλο και δείχνουν επτάψυχοι μέχρι τώρα. Kλειδί στο προηγούμενο ματς ο γερόλυκος Ρούντι Φερνάντες, ο οποίος έκανε 5 κλεψίματα. Πρόκειται για επίδοση που είναι δύσκολο να επαναλάβει, ωστόσο το ένα κλέψιμο φαίνεται εύκολη υπόθεση γι΄αυτόν. Στο 2.08 το over 0.5.

 

UPDATE 16:00: Bet Βulider 

Πολωνία - Γαλλία

Νικητής: Πολωνία 
Double-double [Mateusz Ponitka]: Ναι 
Thomas Heurtel Πόντοι: 11+ 
Rudy Gobert Ριμπάουντ: 14+ 
Michal Sokolowski Πόντοι: 11+ 
Απόδοση 90.00
 
 

Μονά αποδεκτά:

Πολωνία +8.5 (1.96) 30 μονάδες

Ρούντι over 0,5 κλέψιμο (2.08) 15 μονάδες

Fun bet: Πολωνία (4.25) 5 μονάδες

1 μονάδα το Bet Βuilder

 

ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:  3000

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 51

ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 2735

Τα ματς είναι πονταρισμένα σε εταιρείες με πρώιμη πληρωμή, όπου υπάρχει

Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

X

SORRY

No copyright !!!