Πιο έτοιμος ο Ιωνικός

Αυτή η εβδομάδα εξελίσσεται σε σπάσιμο νεύρων, αφού χάθηκε ένα ακόμα ματς στο 90’ και πήγε χαμένη η χαρά από το τρίτο γκολ της Κολωνίας.

Όσον αφορά το μπάσκετ, η Εθνική έβγαλε ψυχή και θα μπορούσε να φύγει νικήτρια από το Βελιγράδι, αν δεν υπήρχε αυτή η άθλια διαιτησία. Ο Γιάννης ήταν για ακόμα φορά εκπληκτικός, αλλά απελπιστικά μόνος κάτω από το καλάθι, αφού χτύπησε και ο Κώστας.

Πάμε στα σημερινά.

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  1 (2.25)

Οι Νικαιώτες στάθηκαν καλά κόντρα στον Παναθηναϊκό, έχοντας μάλιστα δυο μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Έχουν αρκετά καλό υλικό και περιμένω να είναι πιο επιθετικοί σήμερα. Αντίθετα, ο νεοφώτιστος Λεβαδειακός θα χρειαστεί κάποιο χρόνο για να προσαρμοστεί στην κατηγορία. Ο άσος στο 2.15. Μάντζης στο 6.80 για σκόρερ του πρώτου γκολ.

 

ΛΑΤΣΙΟ – ΙΝΤΕΡ (1.87)

Η Ίντερ έχει ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα και φιλοδοξεί να είναι αυτή που θα σηκώσει την κούπα.. Γεμάτο ρόστερ που την επιστροφή του Λουκάκου γίνεται ακόμα πιο δυνατό. Η Λάτσιο δεν πείθει αυτήν την εποχή, ελπίζω να μην ξυπνήσει στο ντέρμπι. Το διπλό στο 1.87.

Μονά αποδεκτά:

Ιωνικός 1 (2.15) 25 μονάδες

Ίντερ 2 (2.00) 2   (1.87) 20 μονάδες

 

Fun bet: Μάντζης σκόρερ του πρώτου γκολ στο Ιωνικός – Λεβαδειακός (6.80) 5 μονάδες

ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:  3000

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 50

ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 2960

Τα ματς είναι πονταρισμένα σε εταιρείες με πρώιμη πληρωμή, όπου υπάρχει

Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

X

SORRY

No copyright !!!