Αποκατάσταση τάξης

Καλημέρα.

Το σημερινό πρόγραμμα έχει πολύ ενδιαφέρον, με τις τρεις ελληνικές ομάδες να δίνουν κρίσιμα ματς. Πάμε να δούμε τι κρατάμε.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ   1   (2.70)

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική δυναμική των δυο ομάδων. Μέσα στην κατάμεστη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός θα μπει δυνατά, ψάχνοντας για ένα γρήγορο γκολ. Η πρόκριση δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά το τριφύλλι έχει δείξει ότι μεταμορφώνεται προς το καλύτερο μέσα στην έδρα του.   Κρατάω τον άσο στο 2.70. Fun bet στον Σπόραρ για σκόρερ του πρώτου γκολ.

 

ΠΑΡΤΙΖΑΝ – ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ 1   (1.60)

Η Παρτιζάν ήταν καλύτερη στο πρώτο ματς, αλλά δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την υπεροχή της. Περιμένω εντελώς διαφορετική τη ρεβάνς, αφού με τη βοήθεια του κόσμου οι Σέρβοι μπορούν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Ο άσος στο 1.60 είναι δυνατός.

 

ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ   1 (1.70)

Το 1-0 του πρώτου αγώνα αφήνει και εδώ ανοιχτούς λογαριασμούς. Η Βασιλεία έχει ευρωπαϊκή εμπειρία και μέσα στην έδρα έχει πάρει μεγάλες νίκες. Από την άλλη, η Μπρόντμπι έρχεται με βαριά ψυχολογία μετά την τεσσάρα από την Κοπεγχάγη. Ο άσος στο 1.70.

 

ΠΑΟΛΑ ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝΣ – ΡΙΤΑΣ ΣΚΟΛΑ 2   (2.45)

Οι Λετονοί έπαιξαν για μια ώρα με αριθμητικό μειονέκτημα, αλλά ακόμα κι έτσι έδειξαν ότι είναι ανώτερη ομάδα. Περιμένω αποκατάσταση τάξης σήμερα και θα ποντάρω στο διπλό του 2.45.

 

Μονά αποδεκτά:

Ρίτας Σκόλα 2   (2.45) 25 μονάδες

Παναθηναϊκός 1 (2.70) 20 μονάδες

 

Σε δυάδα: Παρτιζάν 1 (1.60) Βασιλεία 1 (1.70) 20 μονάδες

Fun bet: Σπόραρ σκόρερ του πρώτου γκολ στο Παναθηναϊκός – Σλάβια (7.10) 5 μονάδες

 

ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:  3000

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 70

ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 2916

Τα ματς είναι πονταρισμένα σε εταιρείες με πρώιμη πληρωμή, όπου υπάρχει

Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

X

SORRY

No copyright !!!