Τελειώνει την υπόθεση

Kαλημέρα.

Συνεχίζουμε σε μπασκετικούς ρυθμούς όσο υπάρχουν τελικοί ή μικροί τελικοί.  Στη στήλη του Γιάννη Κυδωνάκη, μπορείτε να βρείτε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για τις εξελίξεις στον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Κάτι σχετικό θα ανέβει και από εδώ τις επόμενες μέρες. Πάμε να δούμε τι κρατάμε σήμερα.

ΛΑΡΙΣΑ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ   Λάρισα & over 154,5 (2.00)

Η Λάρισα είναι πολύ δυνατή στην έδρα της και το επιβεβαίωσε περίτρανα στα ματς με τον Παναθηναϊκό. Αυτό που προβληματίζει σήμερα τον Τακιανό είναι οι τραυματισμοί των Μούντι και Καραμπέλα. Για τον πρώτο υπάρχει αισιοδοξία ότι θα τεθεί στην διάθεση της ομάδας, για το δεύτερο οι πιθανότητες είναι εναντίον. Έστω κι έτσι, πιστεύω ότι ο Παπαντωνίου και ο Γκριν που μπορεί να κατέβει θέση, θα δώσουν κάποια ποιοτικά λεπτά, ώστε να μη φανεί το κενό του πρώην παίχτη του Περιστερίου. Από κει και πέρα, η Λάρισα δείχνει πολύ πιο δυνατή στη γραμμή των ψηλών, όπου ο Προμηθέας έχει πολλά προβλήματα. Εκτιμώ, λοιπόν, ότι οι Θεσσαλοί θα τελειώσουν την υπόθεση από σήμερα και δε θα χρειαστούν πέμπτο ματς. Θα συνδυάσω τον άσο με το over 155,5, αφού σε όλα τα ματς της σειράς σημειώθηκαν πάνω από 160 πόντοι. Υπάρχει αξία και στο double double του μέτρ του είδους, Κρουμπάλι. Επίσης, θα παίξω τον Αγραβανη στους over 14.5 πόντους και over 6.5 ριμπάουντ στην ενισχυμένη απόδοση 4.50.

 

Μονό αποδεκτό: Λάρισα 1 & over 154,5 (2.00)   30 μονάδες

 

Fun bets:

Κρουμπάλι double double (3.00) 10 μονάδες

Αγραβάνης over 14.5 πόντοι & over 6.5 (4.50) 5 μονάδες

 

ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:  3000

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 45

ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 2705

Τα ματς είναι πονταρισμένα σε εταιρείες με πρώιμη πληρωμή, όπου υπάρχει

Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

X

SORRY

No copyright !!!