Σε μπασκετικούς ρυθμούς

Καλημέρα.

Η αυλαία των πρωταθλημάτων άφησε κέρδη την Κυριακή και πήραμε μια βαθιά ανάσα. Συνεχίζουμε σε χαλαρούς ρυθμούς πλέον και το μπάσκετ θα έχει τη μερίδα του λέοντος. Αυτή τη εβδομάδα φυσικά υπάρχουν οι τελικοί σε Conference και Champions League, οπότε υπάρχει και ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον. Πάμε να δούμε τι κρατάμε σήμερα.

ΛΑΡΙΣΑ – ΚΟΛΟΣΣΟΣ Λάρισα (1.70)

Η Λάρισα έκανε το break και επιβεβαίωσε με εμφατικό τρόπο ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Μάλιστα, το μεγάλο διπλό επετεύχθη χωρίς τον κομβικότατο Χάντσον. Απέχει πλέον μια νίκη από τα ημιτελικά και θα κάνει τα πάντα για να μη γυρίσει η σειρά στη Ρόδο. Από την άλλη, ο Κολοσσός δείχνει να έχει χάσει τη φρεσκάδα του ξεκινήματος. Το μομέντουμ μας στέλνει προς τη μεριά των Θεσσαλών και θα κρατήσω τον άσο στο 1.70.

 

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Κάουαν over 22,5 πόντοι/ριμπ./ασίστ (1.80)

Ο Άρης θέλει να αποχαιρετήσει τη σεζόν με μια καλή εμφάνιση και μέσα στην έδρα του θα είναι πιο ανταγωνιστικός. Ακόμα κι έτσι, δεν μπορώ να τον ποντάρω, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει να ρολάρει και η διαφορά μπορεί να ξεφύγει μέσα σε ένα δίλεπτο. Αυτό που μου αρέσει το συνολικό over του Κάουαν που ξύπνησε στο τελευταίο δεκάλεπτο στο ματς του ΟΑΚΑ.

 

ΝΤΑΛΑΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ – ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΪΤ  ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ   Ντόνσιτς over 34.5 πόντοι

Το Ντάλας δεν κατάφερε κάτι ούτε στο τρίτο ματς και η χρονιά φαίνεται να τελειώνει. Απομένει το σημερινό παιχνίδι για μια νίκη τιμής, αλλά δεν ξέρω αν έχει την ψυχολογία για να την πάρει. Θα ποντάρω στον εγωισμό του Σλοβένου που θα κάνει ό,τι μπορεί για να μην τελειώσει η σειρά με σκούπα. Tον κρατάω στους over 34.5 πόντους ως βασική επιλογή και σε fun bet θα παίξω τους 41 + πόντους του στο 5.30.

 

Μονό αποδεκτό: Λάρισα (1.70) 30 μονάδες

Σε δυάδα: Κάουαν over 22,5 πόντοι/ριμπ/ασίστ (1.80), Ντόνσιτς over 34.5 πόντοι (1.90) 15 μονάδες

Fun bet: Ντόνσιτς 41 + πόντοι (5.30)

 

ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:  3000

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 50

ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 2755

Τα ματς είναι πονταρισμένα σε εταιρείες με πρώιμη πληρωμή, όπου υπάρχει

Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

X

SORRY

No copyright !!!