Καλημέρα.
Κανένα ενδιαφέρον δε μου προκάλεσε ο τελικός Άιντραχτ – Ρέιντζερς, αντίθετα κάτι τέτοιες μέρες σαν τη σημερινή, τις περιμένουμε με ανυπμονησία.. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα δυο μεγάλα ματς της ημέρας, παίρνοντας τα με χρονική σειρά.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΦΕΣ Ολυμπιακός (2.15)
Ο Ολυμπιακός έχει δείξει μεγάλη σταθερότητα φέτος και δικαίως έφτασε μέχρι εδώ. Μπορεί να μην έχει το επιθετικό ταλέντο άλλων ομάδων, αλλά έχει πολύ δυνατό σύνολο που μπορεί να πάρει ματς από την άμυνα. Δε μου λέει κάτι ότι τον δυσκόλεψε ιδιαίτερα η Μονακό στα χιαστί, καθώς θεωρώ ότι οι Γάλλοι έχουν την πιο υποτιμημένη ομάδα στη διοργάνωση. Παίχτες σαν τον Τζέιμς και τον Μπέικον δεν έχει κανείς. Η Εφές έχει καλή περιφέρεια, αλλά όχι σαν της Μονακό. Οι περισσότεροι πίνουν νερό στο όνομα του Λάρκιν, αλλά ο Αμερικάνος γκαρντ τα δυο τελευταία χρόνια έχει κάνει πολύ περισσότερα άσχημα παρά καλά ματς. Λείπει και ο Σίμον σήμερα, ενώ είναι άγνωστο πως θα εμφανιστεί ο Μπομπουά που ταξίδεψε τελικά στο Βελιγράδι. Γενικά οι Τούρκοι έχουν δείξει μεγάλη αστάθεια φέτος και αδυναμία μακριά από το σπίτι τους. Όλη η ιστορία για τον Ολυμπιακό σήμερα είναι να κλειδώσει τον Μίσιτς. Αν τα καταφέρει, θα πάρει το ματς. Το καλό γι΄αυτόν ότι έχει σε εξαιρετική κατάσταση τον Γουόκαπ, ο οποίος μπορεί να μειώσει την επιδραστικότητα του Σέρβου γκαρντ. Στη μάχη των ψηλών Φαλ και Βεζένκοφ μπορούν να βάλουν δύσκολα σε Πλάις και Μοερμάν. Παρά ταύτα, οι μπουκ θεωρούν φαβορί την ομάδα του Αταμάν και προσφέρουν τη νίκη του Ολυμπιακού σε πολύ καλές τιμές. O άσος στο 2.15 έχει αξία. Θα κρατήσω σε fun bet το 7.80 για το double double του Βεζένκοφ. Επίσης, μου αρέσει πολύ το 8.00 του Γουοκαπ για πρώτος κλέφτης του φάιναλ φορ.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΡΕΑΛ Μπαρτσελόνα (1.57)
Η Μπαρτσελόνα ήταν η καλύτερη ομάδα στην πρώτη φάση και τερμάτισε πρώτη με χαρακτηριστική ευκολία. Δεν ήταν το ίδιο εύκολο το έργο της στα χιαστί, όπου τα βρήκε σκούρα με τη σκληροτράχηλη Μπάγερν. Με τη Ρεάλ έχει αναμετρηθεί 6 φορές φέτος και στις 5 βγήκε νικήτρια. Δε νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι ούτε τώρα. Είναι πιο πλήρης και πιο σκληρή ομάδα από τη Ρεάλ που υπερτερεί μόνο στη θέση 5. Η νίκη των Καταλανών στο 1.57 θα είναι η επιλογή μου.. Κρατάω και τον φορμαρισμένο Λαπροβίτολα στους 13 + πόντους στο 3.45. Βλέπω και να το σηκώνουν οι Καταλανοί, αλλά θα προτιμήσω να αρκεστώ στον Μίροτιτς για MVP. Άλλωστε, αν ο Μαυροβούνιος δε σταθεί στο ύψος του, δύσκολα η Μπαρτσελόνα θα κατακτήσει την Ευρωλίγκα. Εναλλακτική επιλογή ο φορμαρισμένος Λαπροβίτολα με απόδοση 20.00
Μονά αποδεκτά:
Ολυμπιακός (2.15) 100 μονάδες
Λαπροβίτολα 13 + πόντοι (3.45) 10 μονάδες
Fun bet:
Βεζένκοφ double double (7.80) 5 μονάδες
Μακροχρόνια φάιναλ φορ
Ζευγάρι τελικού: Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα (3.30) 25 μονάδες
MVP φάιναλ φορ: Μίροτιτς (5.00) 20 μονάδες
Εναλλακτική επιλογή: Λαπροβίτολα (20.00) 5 μονάδες
Πρώτος στα κλεψίματα στο φάιναλ φορ: Γουόκαπ (8.00) 5 μονάδες
ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 3000
ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 179
ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 2604
Τα ματς είναι πονταρισμένα σε εταιρείες με πρώιμη πληρωμή, όπου υπάρχει
Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.