Όλα εξαρτώνται από τον Μάικ

Καλημέρα.

Πολύ καλή η χθεσινή μέρα, καθώς πέρασε η ποδοσφαιρική δυάδα, όπως και επίσης και η τριάδα από το ΝΒΑ, που δώσαμε το βράδυ. Γι΄αυτό καλό θα είναι να γίνετε φίλοι της σελίδας στιο fb,  ώστε να ενημερώνεστε άμεσα. Θα πάμε αμιγώς μπασκετικά σήμερα με τα δυο εξ΄αναβολής της Euroleague.

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ – ΜΟΝΑΚΟ Μονακό (2.15)

Η Βιλερμπάν ξεκίνησε καλά, αλλά στη συνέχεια έχασε τη φόρμα της. Αυτό έχει να κάνει και με τις απουσίες που εξουθένωσαν τους δυο βασικούς γκαρντ. Η Μονακό δείχνει σε καλή κατάσταση, με τον Τζέιμς να ειναι απελευθερωμένος μετά την αλλαγή προπονητή. Το σετ θα έπρεπε να είναι αμφίρροπο και η αξία στο διπλό του 2.15. Όλα περνάνε από τα χέρια του Μάικ στη Μονακό, αλλά το 2.25 για πρώτος σκόρερ του ματς δεν έχει αξία. Στο 4.80 θα κρατήσω το double double του.

 

ΜΙΛΑΝΟ – ΑΛΜΠΑ Μιλάνο -9.5 (1.70)

Η μεγάλη νίκη στην Βαρκελώνη μοιάζει turning point για τη Μιλάνο που πέρασε ένα δύσκολο διάστημα. Συν τοις άλλοις, επιστρέφει ο Ντατόμε, ο οποίος θα δώσεις λύσεις από μεσαία απόσταση. Η Άλμπα έχει να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα από τις 22 Δεκεμβρίου και λογικά θα έχει έλλειψη ρυθμού. Άσος στο -9.5 στο 1.70.

 

Σε δυάδα: Μονακό (2.18), Μιλάνο -9.5 (1.70) 15 μονάδες

Fun bet: Tζέιμς double double (4.80) 5 μονάδες

 

ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:  3000

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 20

ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 2828

Τα ματς είναι πονταρισμένα σε εταιρείες με πρώιμη πληρωμή, όπου υπάρχει

Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

X

SORRY

No copyright !!!