H αντίδραση της Ζενίτ

Καλημέρα.

Η στήλη συνέχισε τις υψηλές πτήσεις της τελευταίας εβδομάδας και έκλεισε με 5 στα 6. Πάμε να δούμε τι κρατάμε από το σημερινό πρόγραμμα της Euroleague.

ZENIT – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ  Ζενίτ -7.5 (1.75)

Η Ζενίτ τα βρήκε σκούρα στο ΟΑΚΑ και έχασε από τον ψυχωμένο Παναθηναϊκό που είχε σε εκπληκτική μέρα τον Παπαγιάννη. Περιμένω την αντίδραση της σήμερα απέναντι στον ντεφορμέ Αστέρα. Ο άσος στο -7.5 θα είναι η επιλογή μου.

 

ΟΥΝΙΞ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Oλυμπιακός (1.90)

Πρόκειται για εξαιρετικά φορμαρισμένες ομάδες που το επιβεβαίωσαν με τα εμφατικά διπλά της περασμένης εβδομάδας. H ψήφος μου θα πάει στον Ολυμπιακό που είχε πιο πολύ πιο δύσκολες εξόδους από την Ούνιξ. Δεν είναι λίγο πράγμα να κοντράρεις τρία δεκάλεπτα την Εφες και να φεύγεις νικητής από το Μιλάνο. Το διπλό στο 1.90 θα είναι η επιλογή μου. Κρατάω και τον Βεζένκοφ στο 6.50 για πρώτο σκόρερ.

 

EΦΕΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  Μοερμάν over 5.5 ριμπάουντ (1.70)

Η Εφές έχει χτυπήσει φόρμα και πέτυχε μεγάλη ανατροπή επί της Φενέρ. Στα πολύ θετικά το ξύπνημα του Λάρκιν που τον τελευταίο καιρό δε θύμιζε τον παιχταρά της προηγούμενης διετίας. Η Μπαρτσελόνα δυσκολεύεται εκτός έδρας, ενώ έχει να διαχειριστεί ξανά τις απουσίες των Καλάθη και Χίγκινς. Λογικό φαβορί η Eφές, αλλά το 1.55 του άσου δε με καλύπτει. Το αξιοσημείωτο του ματς είναι η απουσία του Σινγκλετον μετά από 214 συνεχόμενα ματς στην Ευρωλίγκα. Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει περισσότερη ώρα στο παρκέ ο Μοερμάν και θα κρατήσω τα over 5.5 ριμπάουντ του στο 1.70. Fun bet στον Μπομπουά για πρώτο σκόρερ με απόδοση 10.00.

 

ΑΛΜΠΑ – ΜΙΛΑΝΟ   Σίλντς 12 +πόντοι (1.82)

Η Μιλάνο έρχεται από 3 κολλητές ήττες και καλείται να βγάλει αντίδραση. Για δεύτερο ματς θα έχει ξανά τον Ντιλέινι που σιγά σιγά θα βρίσκει τα πατήματα του. H Άλμπα παίζει με άγνοια κινδύνου και ήδη έχει μια μεγάλη νίκη επί της Μακάμπι. Δε μου πάει το χερί να ποντάρω στους ντεφορμέ Ιταλούς, αλλά ούτε και στη μετριότατη Άλμπα. Θα πάω σε ειδικό, περιμένοντας να αναλάβει δράση ο πιο καυτός παίχτης των Μιλανέζων, Σίλντς. Οι 13 πόντοι είναι απλή υπόθεση γι΄αυτόν αρκει να βρεθεί σε μια υποφερτή μέρα.

 

Μονά αποδεκτά:

Ζενίτ -7.5 (1.75) 30 μονάδες

Ολυμπιακός (1.90)   20 μονάδες

 

Σε δυάδα: Μοερμάν over 5.5 ριμπάουντ (1.70), Σιλντς 12+ πόντοι (1.82) 15 μονάδες

Fun bets:

Βεζένκοφ πρώτος σκόρερ (6.50) 5 μονάδες

Μπομπουά πρώτος σκόρερ (10.00) 5 μονάδες

 

ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:  3000

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 75

ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 3028

Τα ματς είναι πονταρισμένα σε εταιρείες με πρώιμη πληρωμή, όπου υπάρχει

Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

X

SORRY

No copyright !!!