Καλησπέρα...Πάμε να δούμε τι κρατάμε από το σημερινό πρόγραμμα. Η Ευρωλίγκα φυσικά κλέβει την παράσταση, αφού διεξάγονται πολύ σημαντικά ματς.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (-8.5) – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1
Ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε στα δυο τελευταία παιχνίδια. Λογικά ο Τζόρτζεβιτς έχει σημάνει το καμπανάκι και περιμένω σήμερα να δω την ομάδα του πιο συγκεντρωμένη σήμερα. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει κάποιες καλές μονάδες, αλλά θεωρώ ότι αν κλειστεί ο Τσίρμπες δεν μπορεί να είναι ανταγωνιστικός. Περιμένω αντίδραση από το ''τριφύλλι'', και πάω στον άσο στο χάντικαπ. Fun bet για πρώτος σκόρερ στη σταθερή αξία που λέγεται Φελντέιν. Το 9.00 που πληρώνει γυαλίζει.
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (+6.5) 2
Η πιθανή απουσία του Ντε Κολό αλλάζει της ισορροπίες, αφού η ΤΣΣΚΑ είναι άλλη ομάδα χωρίς το Γάλλο παιχταρά. Η εξίσου ποιοτική Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσει να ρίξει το ρυθμό ούτως ή άλλως και αν το καταφέρει το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Με μαξιλαράκι τους 6.5 πόντους το διπλό ίσως έχει ενδιαφέρον.
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (-5.5) - ΚΟΥΜΠΑΝ 1
Ξεκάθαρα θεωρώ πιο ποιοτική τη Φενέρ που φέτος έχει και την σκληράδα για να κάνει την υπέρβαση. Η πολύ καλή Κούμπαν θα το παλέψει, αλλά στο τέλος θα υποκύψει στην ανωτερότητα της ομάδας του Ομπράντοβιτς. Κατεβάζω το χάντικαπ ένα πόντο και παώ στον άσο.
Μονό αποδεκτό stoiximan:
Παναθηναϊκός (-8.5) 1 (1.95) 40 μονάδες
Δυάδα stoiximan:
Φενερμπαχτσέ (-5.5) 1 (1.75), Μπαρτσελόνα (+6.5) 2 (1.85) 15 μονάδες
Fun bets ΟΠΑΠ:
Πρώτος σκόρερ στο Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας: Φελντέιν (9.00) 5 μονάδες
Πρώτος σκόρερ στο ΤΣΣΚΑ – Μπαρτσελόνα: Τόμιτς (6.50) 5 μονάδες
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΟΝΑΔΩΝ: ΑΥΡΙΟ