Άφησε πίσω την κακή χρονιά η Λίβερπουλ

Καλημέρα.

Μείναμε στο 2 στα 3 χθες, αφού η Σεβίλλη δεν μπόρεσε να πετύχει το νικητήριο γκολ. Πάμε στα σημερινά.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΜΙΛΑΝ 1 & ΝΟ GOAL (2.50)

Η Λίβερπουλ επανήλθε φέτος σε υψηλά στάνταρ και το επιβεβαίωσε με το άνετο διπλό επί της Λιντς. Μελανό σημείο ο σοβαρός τραυματισμός του νεαρού Έλιοτ που έδινε πολλές λύσεις στο κέντρο. Η Μίλαν τα πηγαίνει μια χαρά στην Ιταλία, αλλά το Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει σχέση με το Καμπιονάτο. Είναι τουλάχιστον ένα επίπεδο κάτω από τους ''reds'' που μπορούν να πάρουν μια νίκη στο ρελαντί. Άσος και No Goal στο 2.50. Ίσως ξεμπλόκαρε ο Μανέ μετά το γκολ που πέτυχε. Τον κρατάω για πρώτο σκόρερ.

 

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΛΕΙΨΙΑ 1HM./1TΕΛ & OVER 1,5   (2.05)

Μπορεί η Σίτι να μην κατάφερε να ντύσει τον Κέιν στα γαλάζια, αλλά συνεχώς βρίσκεις λύσεις και παίρνει μεγάλες νίκες. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο μεγαλύτερος στόχος της ομάδας του Γκουαρντιόλα και θα κάνει τα πάντα για να το κατακτήσει. Η Λειψία είναι αποδυναμωμένη από τις αποχωρήσεις βασικών παιχτών, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα στο ματς με την Μπάγερν. Άδυνατώ να πιστεψω ότι θα φύγει αλώβητη από το Έτιχαντ. Άσος από ημίχρονο και over 1,5 στο 2.05. Κρατάω και τον φορμαρισμένο Τόρες σε fun bet για πρώτο σκόρερ. 

 

ΝΤΕΡ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ OVER 2.5 (1.75)

H Ρεάλ δεν απέκτησε κάποιο μεγάλο όνομα, αλλά έχει πολλές λύσεις και με τέτοιο Βινίσιους μπορεί να φτάσει μακριά. Η Ιντερ θέλει να μπει το δεξί και θα ψάξει τη νίκη. Αμφότεροι έχουν την ποιότητα να μας προσφέρουν αρκετά γκολ. Το over 2.5 στο 1.75

 

Μονό αποδεκτό: Λίβερπουλ 1 & No Goal (2.50)   20 μονάδες

Σε δυάδα: Σίτι 1ημ./1τελ. & over 1,5 (2.05), Ίντερ – Ρεάλ over 2,5 (1.75) 15 μονάδες

 

Fun bets:

Tόρες σκόρερ του πρώτου γκολ στο Σίτι – Λειψία (6.00) 5 μονάδες

Μανέ σκόρερ του πρώτου γκολ στο Λίβερπουλ – Μίλαν (6.20) 5 μονάδες

 

ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:  3000

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 45

ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 2761

Τα ματς είναι πονταρισμένα σε εταιρείες με πρώιμη πληρωμή, όπου υπάρχει

Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

X

SORRY

No copyright !!!