Θριαμβευτική Κυριακή με 6 στα 6

 Καλημέρα,

Η Κυριακή ήταν θριαμβευτική με τελικό απολογισμό 6 στα 6 και επιβεβαiωμένο το fun bet. Αυτή τη φορά η τύχη ήταν μαζι μας, αφού Ατλέτικo και Ρόμα πήραν τη νίκη στα χασομέρια. 

Μια δυάδα για σήμερα κι ένα fun bet.

ΑΡΗΣ – ΟΦΗ 1 & UNDER 3.5 (1.91)

Ο Άρης έκανε κάποιες καλές κινήσεις κατά τη μεταγραφική περίοδο και αναμένεται να είναι εξίσου δυνατός με πέρυσι. Ειδικά η απόκτηση του Καμαρά θα δώσει πολλές λύσεις στο σκοράρισμα, εκεί όπου υπήρχε πρόβλημα. Μέχρι τώρα πάντως η ομάδα δεν έχει λυθεί και δυσκολεύεται ακόμα στο γκολ. Ο ΟΦΗ έχασε σημαντικά γρανάζια όπως οι Σαρντινέρο και Σάρτζεον, αλλά πήρε παίχτες που μπορούν να βοηθήσουν. Λογικά η παραμονή θα έρθει πιο εύκολα φέτος. Όπως και να έχει, είναι ένα επίπεδο κάτω από τον Άρη που μπορεί να φτάσει σε μια επαγγελματική νίκη. Άσος και under 3,5 στο 1.91.

 

ΕΒΕΡΤΟΝ – ΜΠΕΡΝΛΙ 1 (1.75)

Η λάμψη του Μπενίτεθ έχει δώσει ώθηση στην Έβερτον σ΄αυτά τα πρώτα ματς. Στην έδρα της έχει το απόλυτο μέχρι τώρα και λογικά δε θα σκοντάψει πάνω στη μέτρια Μπέρνλι. Ο άσος στο 1.75. Fun bet στον Κάλβερτ Λιούιν για σκόρερ του πρώτου γκολ.

 

Σε δυάδα: Άρης 1 & under 3,5 (1.90), Έβερτον 1 (1.75) 15 μονάδες

Fun bet: Κάλβερτ Λιούιν σκόρερ του πρώτου γκολ στο Έβερτον – Μπέρνλι (4.00) 5 μονάδες

 

ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:  3000

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 20

ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 2801

Τα ματς είναι πονταρισμένα σε εταιρείες με πρώιμη πληρωμή, όπου υπάρχει

Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

X

SORRY

No copyright !!!