Αποφασισμένοι για την πρόκριση οι Δανοί

Καλημέρα.

Τρίτη σερί κακή μέρα, με τη χθεσινή δυάδα μας να χαλάει στο 91’. Πάμε στα σημερινά.

ΡΩΣΙΑ – ΔΑΝΙΑ 2 (1.78)

Η Δανία ήταν εξαιρετική στο πρώτο ημίχρονο με το Βέλγιο, δείχνοντας ότι η ατυχία με τον Έρικσεν της έδωσε έξτρα κίνητρο. Στο τέλος του ματς ανέβασε ξανά την απόδοση της, αλλά δεν μπόρεσε να βρει γκολ της ισοφάρισης. Αυτή η Ρωσία δεν έχει κάνει κάτι ιδιαίτερο και μοιάζει ευκαιρία για τους Σκανδιναβους να πάρουν το διπλό. Ίσως και με σκορ πρόκρισης. Διπλό στο 1.78 και fun bet στον Μπρέιθγουεϊτ για anytime scorer.

 

ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ 2 & OVER 2.5 (1.70)

Η Ολλανδία έχει περάσει στην επόμενη φάση και θα κατέβει με πολλές αλλαγές. Παίχτες όπως ο Μάλεν, ο Χράβενμπερχ και αρκετοί ακόμα θέλουν να αποδείξουν στον προπονητή τους ότι αξίζουν θέση βασικού. Οι τυπικά γηπεδούχοι είναι αποκλεισμένοι και θα παίξουν ελεύθερα. Διπλό και over 2.5 στο 1.70. Στο 6.50 κρατάω τον Μάλεν για σκόρερ του πρώτου γκολ.

 

OYΚΡΑΝΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ Χ (1.95)

Η ισοπαλία μοιάζει αρκετά βολική για τους δυο αντίπαλους. Μπορεί η Αύστρια είναι πιο ποιοτική ομάδα, αλλά λογικά θα συμβιβαστεί με το βαθμό που τη φέρνει σίγουρα στην επόμενη φάση. Το Χ στο 1.95 δεν αποτελεί φυσικά ευκαιρία, μοιάζει όμως αρκετά πιθανό.

Μονά αποδεκτά:

Δανία 2 (1.78)   60 μονάδες

Μπρέιθγουεϊτ anytime scorer (3.40) 10 μονάδες

 

Σε δυάδα: Ουκρανία Χ (1.95), Ολλανδία 2 & over 1.5 (1.70)   20 μονάδες

Fun bet: Μάλεν σκόρερ του πρώτου γκολ (6.50) 5 μονάδες

 

ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:  3000

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 100 (+170)

ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 1532

Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

X

SORRY

No copyright !!!