Η εκδίκηση της Τσέλσι

Καλησπέρα.

H Kυριακή έκλεισε σε 3 στα 5 και δεύτερο κολλητο επιβεβαιωμένο fun bet. Αυτή τη φορά πιάσαμε το 11.00 της Μπέτις. Δευτέρη σερί ημέρα ταμείο μας πήγε ο Scofield.

Διανύουμε την τελευταία καλή εβδομάδα της σεζόν, καθώς μέχρι την Κυριακή θα έχει πέσει η αυλαία σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα. Δυο επιλογές από το μέτριο σημερινό πρόγραμμα και τα λέμε αύριο από νωρίς.

ΤΣΕΛΣΙ – ΛΕΣΤΕΡ  1   (1.77)

Η Τσέλσι ξύπνησε αργά στον τελικό του κυπέλλου και δεν κατάφερε να ισοφαρίσει. Έδειξε πάντως ξεκάθαρα στο τελευταίο εικοσάλεπτο ότι είναι καλύτερη ομάδα από τη Λέστερ. Θέλει το ματς σήμερα, καθώς κινδυνεύει να μείνει εκτός τετράδας και θα της δώσω ψήφο εμπιστοσύνης. Όχι ότι η Λέστερ δεν καίγεται, απλά εκτιμώ ότι είναι πολύ δύσκολο να κάνει δεύτερη ζημιά στους ανώτερους Λονδρέζους μέσα 3 μέρες. Ο άσος στο 1.77.

 

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥ. – ΦΟΥΛΑΜ 1ΗΜ./1ΤΕΛ & OVER 2.5 (2.50)

Η Γιουνάιτεντ θα έχει σήμερα στο πλάι της κάποιους οπαδούς της και σίγουρα θα θελήσει να τους γλυκάνει μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ. Απ΄ότι διαβάζουμε, ο Σόλσκιερ θα κατέβει με κανονική ενδεκάδα και ίσως έχουμε μια πρόβα ενόψει του τελικού του Europa. H Φούλαμ προετοιμάζεται ήδη για την Τσάμπιονσιπ και μοιάζει ο τέλειος αντίπαλος. Άσος από ημίχρονο και over 2.5 στο 2.50. Καβάνι στο 4.40 για σκόρερ του πρώτου γκολ

Μονά αποδεκτά:

Τσέλσι 1 (1.77)   30 μονάδες

Γιουνάιτεντ 1ημ./1τελ & over 2.5 (2.50) 15 μονάδες

 

Fun bet: Καβάνι σκόρερ του πρώτου γκολ στο Γιουνάιτεντ – Φούλαμ (4.40) 5 μονάδες

 

ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:  3000

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 50 (+25)

ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 1657

Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

X

SORRY

No copyright !!!