Μονόδρομος η νίκη για την Παρί

Καλημέρα.

Η Ευρωλίγκα δε μας βγήκε καθόλου αυτή την εβδομάδα. Λάθος της στήλης που άφησε έξω τον άσο κινήτρου της Μιλάνο. Το 2.60 ήταν δώρο, καθώς ήταν φανερό ότι η Εφές άφησε το ματς. Στη φάση των 8 θα είμαστε αυτοί που πρέπει. Πάμε στα σημερινά.

ΣΤΡΑΣΜΠΟΥΡ – ΠΑΡΙ 2 (1.70)

Η Παρί βρίσκεται στο -3 από την κορυφή μετά τη χθεσινή νίκη της Λιλ και δεν έχει περιθώριο για γκέλα. Παρά το γεγονός ότι ακολουθεί το κρίσιμο παιχνίδι με την Μπάγερν, η ποιότητα της αρκεί για να φύγει με το διπλό από την έδρα της πολύ κατώτερης Στρασμπούρ. Το διπλό στο 1.70.

 

ΣΠΕΤΣΙΑ – ΚΡΟΤΟΝΕ 1 (1.83)

Η Κροτόνε παίζει αρκετά επιθετικά τις τελευταίες εβδομάδες υπό τις οδηγίες του νέου κόουτς. Δεν πήρε όμως τις νίκες που έπρεπε και πολύ δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Η Σπέτσια πραγματοποιεί πολύ καλή χρονιά, στην έδρα της είναι αξιόπιστη και έχει την ευκαιρία σήμερα να βρεθεί αγκαλιά με την παραμονή. Ο άσος στο 1.83 είναι αποδεκτός.

 

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΤΣΕΛΣΙ 2   (1.55)

Η Τσέλσι επηρεάστηκε από την αποβολή του Τιάγκο Σίλβα και διασύρθηκε την περασμένη αγωνιστική από τη Γουέστ Μπρομ. Αντέδρασε καλά μεσοβδόμαδα κόντρα στην Πόρτο, δείχνοντας ότι αρχίζει να χτίζει χαρακτήρα. Μονόδρομος φυσικά η νίκη σήμερα κόντρα στη σαφώς κατώτερη Κρίσταλ Πάλας. Το διπλό στο 1.50 μοιάζει δυνατό.

 

ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ – ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ   1 (1.85) αναβλήθηκε

Η Χολστάιν έχασε έδαφος στη μάχη της ανόδου μετά τις 2 σερί ήττες και η νίκη σήμερα είναι μονόδρομος. Το μομέντουμ μοιάζει ιδανικό, αφού οι φιλοξενούμενοι σπατάλησαν πολύ χρόνο και ενέργεια στο μεσοβδομαδο αγώνα κυπέλλου με τη Βέρντερ. Ο άσος στο 1.85 είναι αποδεκτός.

 

ΡΕΑΛ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1 (3.00)

Παρά τις απουσίες των Ράμος και Βαράν, η Ρεάλ ήταν εξαιρετική στο ματς με τη Λίβερπουλ. Δείχνει επιτέλους ότι παίζει σύμφωνα με την ποιότητα της και στην καλή της μέρα μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε. Ειδικά τα χαφ της μοιάζουν σε εξαιρετική κατάσταση και εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την ταχύτητα του Βινίσιους. Η Μπαρτσελόνα είναι ανεβασμένη, αλλά θα ήθελα να τη δω σε ένα πιο δύσκολο ματς για να πειστώ για τη δυναμική της. Προς τον παρόν ο άσος της Ρεάλ στο 3.00 μοιάζει δελεαστικός. Επίσης, θεωρώ προκλητικό το 12.00 του Βινίσιους για σκόρερ του πρώτου γκολ και θα το παίξω σε fun bet.

 

ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ – ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ 2 (4.05)

Μονόπλευρο το κίνητρο με τη Ρότσντειλ να βρίσκεται στην τελευταία θέση και να χρειάζεται επειγόντως βαθμούς. Το θετικό είναι ότι στα 3 από τελευταία 4 ματς αντιμετώπισε ομάδες της πρώτης εξάδας και ήταν άκρως ανταγωνιστική. Μοιάζει να είναι ευκαιρία της για μια μεγάλη νίκη απέναντι στην αδιάφορη Φλίτγουντ . Το διπλό στο 4.00 θα είναι η επιλογή μου.

 

Μονά αποδεκτά:

Σπέτσια 1 (1.83) 30 μονάδες

Ρεάλ 1 (3.00) 15 μονάδες

Φλίτγουντ 2 (4.05) 15 μονάδες

 

Σε δυάδα: Τσέλσι 2 (1.55), Παρί 2 (1.70) 25 μονάδες

Σε δυάδα, Σπέτσια 1 (1.83), Ροτσντέιλ Χ2 (1.83)   10 μονάδες

 

Fun bets:

Βινίσιους σκόρερ του πρώτου γκολ στο Ρεάλ – Μπαρτσελόνα (12.00) 5 μονάδες

2 μονάδες και τα 5 ματς

 

ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:  3000

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 102

ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:1535

Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

X

SORRY

No copyright !!!