Μπορεί και χωρίς Λέβα

Καλημέρα.

Το σημερινό πρόγραμμα έχει σαφώς μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Δεσπόζει φυσικά το Μπάγερν – Παρί, αλλά υπάρχουν και οι ημιτελικοί του κυπέλλου Ελλάδος. Πάμε να δούμε τι κρατάμε.

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΠΑΡΙ 1   (2.03)

Η Μπάγερν έχει να διαχειριστεί σημερα την απουσία του αρχισκόρερ Λεβαντόφσκι και κατά δεύτερο λόγο του Γκνάμπρι. Έστω κι έτσι, μπορεί να βγάλει πολύ μεγάλη ένταση και να πάρει τις προσωπικές μάχες. Κόντρα στη Λειψία τα κατάφερε μια χαρά. Συν τοις άλλοις, υπάρχουν σημαντικές απουσίες και στο στρατόπεδο των Γάλλων, όπως αυτές των Βεράτι, Φλορέντσι, Παρέδες και Ικάρντι. Εκτιμώ ότι η πιο δουλεμένη Μπάγερν δύσκολα ή εύκολα θα πάρει το ματς. Ο άσος στο 2.03 με καλύπτει απόλυτα.  Μου αρέσει και το 8.50 του Σανέ για σκόρερ του πρώτου γκολ.

 

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ OVER 2.5 (2.35)

Αμφότερες έρχονται από βαριές ήττες και θα ψάξουν να βρουν διέξοδο στο κύπελλο. Αγωνιστικά δεν πείθει κανείς από τους δυο και κάθε πρόβλέψη για νικητή είναι παρακινδυνευμένη. Οι χάρτινες άμυνες των δυο Δικεφάλων με οδηγούν στο over του 2.35.

 

Μονά αποδεκτά:

Μπάγερν 1 (2.03) 25 μονάδες

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ over 2.5 (2.35) 20 μονάδες

 

Fun bet:  Σκόρερ του πρώτου γκολ στο Μπάγερν - Παρί :  Σανέ (8.50)  5 μονάδες

ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:  3000

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 50

ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:1635

Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

X

SORRY

No copyright !!!