Εμπιστοσύνη στη Φενέρ

Πέρασαν και η δυάδα και το fun bet, χάσαμε τα δυο μονά. Πάμε στα σημερινά.

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ  Φενέρ -4.5 (1.88)

Η Φενέρ ήταν πολύ καλή στο Μιλάνο και πήρε σπουδαίο διπλό. Έτσι ξεπέρασε γρήγορα το κάζο από της Εφές και πάει στη Γαλλια με ανεβασμένη ψυχολογία. Η Βιλερμπάν είναι επικίνδυνη ομάδα, αλλά οι Τούρκοι είναι υποψιασμένοι, πιο ποιοτικοί και εξαιρετικά φορμαρισμένοι. Το διπλό στο -4.5 θα είναι από τις βασικές μου επιλογές σήμερα.

 

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ – ΜΙΛΑΝΟ  Ζαλγκίρις (2.17)

Η Μιλάνο έχασε τον Ντιλέινι με τραυματισμό και αυτό φάνηκε στον αγώνα με τη Φενέρ, όπου έλειψε στα τελευταία λεπτά το καθαρό μυαλό του στρατηγού της. Αναγκαστικά θα πορευτεί με μοναδικό καθαρόαιμο άσο τον Σέρχι, ο οποίος είναι στα 35 του και θέλει ανάσες. Η Ζαλγκίρις είναι σκληρή ομάδα, κυνηγά την οκτάδα και το ματς είναι πολύ κρίσιμο γι΄αυτήν. Αξίζει το ρίσκο στον άσο του 2.17. Fun bet στο double double του Λοβέρν στο δελεαστικό 8.00.

 

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ Μπασκόνια +9.5 (1.67)

Μονόπλευρο το κίνητρο με την Μπασκόνια να δίνει μεγάλη μάχη για προλάβει την οκτάδα. Γενικά βρίσκεται σε καλή κατάσταση και το επιβεβαίωσε με την άνετη νίκη της επί του Ολυμπιακού. Η Μπαρτσελόνα βέβαια δεν είναι εύκολος αντίπαλος, αλλά οι 9.5 του χάντικαπ μου φαίνονται αρκετοί για να ποντάρω στο διπλό.

 

Μονό αποδεκτό: Ζαλγκίρις (2.177) 25 μονάδες

Σε δυάδα: Φενέρ -4.5 (1.87), Μπασκόνια + 9.5 (1.67) 15 μονάδες

Fun bet: double double Λοβέρν (8.00)  5 μονάδες

 

ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:  3000

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 45

ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 1741

Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

X

SORRY

No copyright !!!