Με το μομέντουμ της Άρσεναλ

Καλημέρα.

Χαραλαμπίδης και Γιαπλές έκαναν το λογικό στα δυο τελευταία ματς. Έβαλαν τα δυο θηρία μαζί στο παρκέ και ο Παναθηναϊκός σκέπασε τα καλάθια. Ο εμμονικός Βόβορας, που έγινε πρώτος προπονητής της ομάδας λόγω δυο μεγάλων νικών ως υπηρεσιακός, είχε ξεχάσει ότι ο Μήτογλου είναι τεσσάρι. Πάμε τώρα στα στοιχηματικά.

Πέρασε το double double του Μιλουτίνοφ, ο άσος της Μπάγερν, ο άσος του Παναθηναϊκού, το combo της Ναπολι, με την Μπαρτσελόνα να μας χαλάει το απόλυτο. Ελπίζω να δούλεψαν τα cash out στο 0-1. Εκπληκτικός ο Coldfinger με 4 στα 4 στο ΝΒΑ. Καθημερινά οι προβλέψεις του στο ready4bet γύρω στις 12.30 το βράδυ και Σαββατοκύριακα γύρω στις 22.30.

Πάμε στα σημερινά.

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΕΦΕΣ – ΚΙΜΚΙ   Εφές -9.5  (1.73)

Η Κίμκι συνεχίζει να είναι απογοητευτική και πλέον δεν έχει κάποιο κίνητρο στη διοργάνωση. Ο Μονρό ήδη αποτελεί παρελθόν, ενώ μάλλον θα ακολουθήσουν οι Τίμα και Γερέμπκο που δε θα αγωνιστούν ούτε σήμερα. Η Εφές δεν έχει φτάσει στα περσινά επίπεδα, αλλά σίγουρα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τους Ρώσους. Ο άσος στο -9.5 θα είναι η επιλογή μου.

 

ΑΛΜΠΑ – ΜΙΛΑΝΟ Μιλάνο over 83.5  πόντοι (1.80)

Η Άλμπα έχει κάνει μέχρι τώρα αρκετές ζημιές στο γήπεδο της. Όσο περνάει ο καιρός βέβαια, η φλόγα της ξεθυμαίνει, αφού θα λείπει το κίνητρο και θα της βγει κούραση από τους συνεχεις τραυματισμούς. Η Μιλάνο έχει βρει ρυθμό και βγάζει όλη την ποιότητα της στο γήπεδο. Κρατάω τους over 83.5 πόντους των Ιταλών.

.

MAKAMΠΙ – ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ   Πολονάρα over 10.5 πόντοι (1.80)

Δε θα συμφωνήσω με το φαβοριτισμό της Μακάμπι, καθώς έχει χάσει αρκετά ματς στο γήπεδο της φέτος. Στα μάτια μου η Μπασκόνια είναι ομάδα με μεγαλύτερες δυνατότητες, αλλά η εμφάνιση της στην Τουρκία με προβλημάτισε. Αν έπαιζα κάτι με το μαχαίρι στο λαιμό, θα ήταν το διπλό που πληρώνει και αρκετά καλά. Θα προτιμήσω όμως τους over 10.5 πόντους του Πολονάρα. Ο Ιταλός πάουερ φόργουορντ είναι σταθερός με αρκετά μεγάλη συγκομιδή πόντων σε κρίσιμα ματς

Ενδεχόμενως να υπάρξει update, αφού την ώρα που ανεβαινει η στήλη δεν έχουν βγει όλα τα ειδικά.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ 1   (1.65)

Η Άρσεναλ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έχει φτάσει τις 3 σερί νίκες. Ο Αρτέτα έλυσε όλους τους γρίφους της ενδεκάδας και η ομάδα είναι άκρως ανταγωνιστική. Δεν ξέρουμε βέβαια για πόσο θα κρατήσει αυτό, σίγουρα όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην ευάλωτη Κρίσταλ Πάλας. Ο άσος στο 1.65. Fun bet στον φορμαρισμένο Λακαζέτ στο 4.00 για σκόρερ του πρώτου γκολ.

 

AΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΛΑΜΙΑ   1 (1.83)

Αν ο Ατρόμητος δεν κερδίσει ούτε την ουραγό, τότε θα πάει χαμένη η μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Οι συνθήκες ευνοούν τους Περιστερεώνες που είχαν παραπάνω χρόνο ξεκούρασης από τη Λαμία που έπαιζε Δευτέρα βράδυ με την ΑΕΚ. Ο άσος στο 1.83.

 

Μονό αποδεκτό: Πολονάρα over 10.5 πόντοι 20 μονάδες

 

Σε δυάδα:

Εφές -9.5   (1.73), Μιλάνο over 83.5 πόντοι (1.80) 15 μονάδες

Άρσεναλ 1 (1.65),  Ατρόμητος 1 (1.83) 15 μονάδες

 

Fun bet: Λακαζέτ σκόρερ του πρώτου γκολ στο Άρσεναλ – Κρίσταλ Πάλας (4.00) 5 μονάδες

 

ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:  3000

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 55

ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:1941

Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

X

SORRY

No copyright !!!