Καλημέρα!
Εξαιρετική ήταν και η Παρασκευή, αφού επιβεβαιώθηκαν άνετα οι 3 επιλογές μας. Από την Τρίτη ο συνολικός απολογισμός μας είναι 13 στα 15! Μακάρι να ήταν όλες οι εβδομάδες έτσι.
Πάμε να δούμε τα σημερινά.
ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ 1
Η Μονπελιέ είναι αξιόπιστη στην έδρα της και θέλει μετά από δυο άσχημα αποτελέσματα να επιστρέψει στις νίκες. Η Γκινγκάμπ μάλλον δείχνει ότι περνάει περιόδο ντεφορμαρίσματος. Ο άσος γύρω στο 2.00 είναι αρκετά ελκυστικός.
ΝΟΡΙΤΣ – ΕΒΕΡΤΟΝ 2
Σ΄ένα εκπληκτικό παιχνίδι, η Έβερτον έμεινε στο 1-1 με την Κρίσταλ Πάλας. Έβγαλε πάλι πολλή ενέργεια και έχασε αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Στην κατάσταση που είναι, δύσκολα θα αναχαιτιστεί από τη σαφώς κατώτερη Νόριτς. Αρκετά καλές οι αποδόσεις του διπλού.
ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. 2
Η Γιουνάιτεντ ίσως και να αδικείται από τον αποκλεισμό της από τη Βόλφσμπουργκ, αλλά η ουσία είναι ότι ο μόνος μεγάλος στόχος πλέον είναι το πρωτάθλημα. Παρά τις πολλές απουσίες των ''μπέμπηδων'', η απόδοση του διπλού επί της μέτριας Μπόρνμουθ δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΙΝΤΕΡ 2
Η Ίντερ πέρασε ξανά στην κορυφή, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την απόδοση της από το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Νάπολι. Το Φριούλι και η Ουντινέζε εδώ και καιρό δεν εμπνέουν τρόμο. Σε αποδόσεις πάνω από 2.00 το διπλό έχει αξία.
ΜΠΑΓΕΡΝ – ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ 1 & OVER 3.5
Περιμένω αντίδραση από τη Μπάγερν μετά την ήττα από την Γκλάντμπαχ. Ούτως η άλλως, η διαφορά δυναμικότητας από την Ίνγκολσταντ είναι τεράστια. Άσος και over 3.5.
ΛΙΛ – ΛΟΡΙΑΝ 1
Η Λιλ βρίσκεται σε καλή φάση και με δυο σερί νίκες έχει αλλάξει το κλίμα. Στο 1.80 ο άσος δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος, όσο επικίνδυνη και αν είναι η Λοριάν.
Θα κρατήσω και το διπλό του Πανθρακικού για fun bet 10 μονάδων. Fun bet και στον Ντεπάι για πρώτος σκόρερ στον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουν.
Είναι πολύ σημαντικό για τη λειτουργία του site μας να γίνονται οι εγγραφές σας στις στοιχηματικές εταιρείες που θέλετε να παίξετε, από τα διαφημιστικά μπάνερ που έχουμε στη σελίδα μας. Ευχαριστούμε!
Μονά αποδεκτά stoiximan:
Μονπελιέ 1 (2.02) 30 μονάδες
Ίντερ 2 (1.97) 30 μονάδες
Έβερτον 2 (2.40) 30 μονάδες
Μπάγερν 1 & Οver (2.22) 30 μονάδες
Σε δυάδα novibet: Μάντσεστερ Γιουν 2 (2.25), Λιλ 1 (1.80) 15 μονάδες
Σε τριάδα stoiximan:Μονπελιέ 1 (2.02), Ίντερ 2 (1.97), Έβερτον 2 (2.40) 10 μονάδες
Fun bets stoiximan:
Πανθρακικός 2 (4.35) 10 μοναδες
Πρώτος σκόρερ στο Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουν: Ντεπάι (7.00) 5 μονάδες
ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 3000
ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 45
ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 2599