Καλημέρα.
H χθεσινή μέρα ήταν πολύ κακή, καθώς πέσαμε εντελώς έξω στις εκτιμήσεις μας. Πέρασε για μια ακόμα φορά η δυάδα του Scofield, όπως επίσης και του Cockatiel. Πάμε στα σημερινά.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ Παναθηναϊκός (2.02)
Ο Παναθηναϊκός μπαίνει καλά στα ματς, αλλά στη συνέχεια καταρρέει. Σήμερα πάιζει με την πλάτη στον τοίχο, καθώς σε περίπτωση νέας ήττας απομακρύνεται πολύ από τον στόχο της οκτάδας. Οι παίχτες ξέρουν ότι αυτή τη φορά δεν έχουν περιθώριο και θα βγάλουν περισσότερο πάθος. Περιμένω καλύτερο, ίσως και μικρότερο rotation από τον Βόβορα που και αυτός πλέον δεν είναι το απυρόβλητο. Η Μπάγερν είναι πολύ καλή μέχρι τώρα με όπλο την εξαιρετική της άμυνα, αλλά δεν είναι αχτύπητη. Θα πάω ξεκάθαρα με το κίνητρο του ΠΑΟ και θα ποντάρω στον άσο του 1.97. Fun bet στον Νεντοβιτς στο 4.75 για πρώτος σκόρερ. Αυτός είναι ο πιο ποιοτικός και οφείλει να βγει μπροστά.
Παναθηναϊκός - Μπάγερν με Live Streaming* & σούπερ προσφορά
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ Φενερμπαχτσέ (1.78)
Η Φενέρ ξεκίνησε καλά στη διοργάνωση, αλλά ο τραυματισμός του Ντε Κολό την αποσυντόνισε πλήρως. Απέκτησε τον Άλεξ Πέρες, ο οποίος όμως δε θα αγωνιστεί σήμερα. Σήμερα πρέπει να κερδίσει πάση θυσία και περιμένω να δώσει το μάξιμουμ. Η Βαλένθια χάνει σε βάθος χωρίς τους Λαμπεϊρι και Μαρίνκοβιτς και γίνεται πιο τρωτή. Ο άσος στο 1.78 θα είναι η επιλογή μου.
Μονό αποδεκτό: Παναθηναϊκός (2.02) 40 μονάδες
Σε δυάδα: Παναθηναϊκός 1 (2.02), Φενερμπαχτσέ 1 (1.78) 15 μονάδες
Fun bet: Νέντοβιτς πρώτος σκόρερ στο Παναθηναϊκός – Μπάγερν (4.75)
ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 3000
ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 60
ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 2842
Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ