Εμπιστοσύνη σε Μπαρτζώκα και Κούμπαν

Καλησπέρα.

H Aλκμααρ ήταν αυτή που μας έκανε τη ζημιά, αφού παρά το γεγονός ότι το προηγήθηκε δεν τα κατάφερε. Αυτό που με παραξένεψε χθες ήταν ένα αποτέλεσμα στην Ευρωλίγκα. Η Κίμκι που κέρδισε τη μεγάλη Ρεάλ μέσα στο άντρο της στη Μαδρίτη, έχασε από την Μπάγερν που διαλύθηκε στο Μόναχο από τη Φενέρ. Πραγματικά, η φετινή Ευρωλίγκα μπορεί να σε τρελάνει. Αυτήν ξέρουμε όμως καλά, αυτήν εμπιστεύομαστε και θεωρώ ότι όσο προχωράει η χρονιά ,θα ομαλοποιείται η κατάσταση.

H φοβερή ατυχία αυτή την εβδομάδα πέρασε στα fun bets. Παίξαμε 4 πρώτους σκόρερς (που θα ξεκινούσαν βάσει των ρεπορτάζ) οι οποίοι δεν ξεκίνησαν και ο Μίλερ που ήταν βασικός πέτυχε το τρίτο γκολ. Το εξίσου φοβερό είναι ;ότι τα γκολ τα πέτυχαν οι αντικαταστάτες τους στην ενδεκάδα.

Πάμε να δούμε τι κρατάμε από το σημερινό πρόγραμμα.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ:

ΚΟΥΜΠΑΝ (- 6.5) – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ 1

Βλέπω σημαντικές διαφορές ανάμεσα στις δυο ομάδες. Ο Μπαρτζώκας έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στην Κούμπαν, η οποία έχει ισορροπία σε όλες τις γραμμές. Ξεχωρίζει φυσικά ο Ντιλέινι ο οποίος ίσως είναι ο καλύτερος Αμερικάνος γκαρντ που στην Ευρώπη. Η ραψωδία του κόντρα στον Παναθηναϊκό μόνο τυχαία δεν ήταν. Η Ζαλγκίρις είναι χαμηλότερης δυναμικότητας, στηριζόμενη σε μεγάλο βαθμό στα κέφια του Καλνιέτις. Το χάντικαπ στο -6.5 μπορεί να καλυφθεί.

 

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (-8.5) 2

Όταν τα γάλατα σφίγγουν, τότε βλέπουμε τις πραγματικά μεγάλες ομάδες. Η Ρεάλ, υπο το κίνδυνο του αποκλεισμού πλέον, θα μπει για να δώσει τις απαντήσεις της. Σαφώς κατώτερος από πέρυσι ο Αστέρας, θα πάω στο διπλό στο χάντικαπ.

 

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΣΑΣΣΑΡΙ OVER 144.5

Η ΤΣΣΚΑ συνηθίζει να ανοίγει τα ματς στη Μόσχα. Λογικά αυτό θα γίνει και τώρα απέναντι στη γρανιτένια άμυνα της Σάσσαρι. Η ιταλική ομάδα άλλαξε προπονητή εσχάτως, δύσκολα όμως θα αλλάξει και φιλοσοφία άμεσα.

 

Στο ματς του Παναθηναϊκού δε θα πάρω θέση. Η λογική λέει ότι η πιο αθλητική Καρσίγιακα έχει το προβάδισμα στην έδρα της. Από την άλλη όμως, δε μπορείς να ξεγράψεις έτσι εύκολα έναν Παναθηναϊκό. Κρατάω δυο fun bets, δυο πρώτους σκόρερς. Ραντούλιτσα στο 6.00 του ΟΠΑΠ και Γκάμπριελ στο 8.00 της stoiximan.

 

Μονό αποδεκτό novibet:

Kούμπαν (-6.5) 1 (1.79) 55 μονάδες

 

Σε δυάδα: Ρεάλ Μαδρίτης (-8.5) 2 (1.85) 2, ΤΣΣΚΑ – Σάσσαρι over 164 (1.70) 2  stoiximan 17 μονάδες

 

Fun bets:

Πρώτος σκόρερ στο Καρσίγιακα – Παναθηναϊκος:

Ραντούλιτσα (6.00) ΟΠΑΠ 5 μονάδες

Γκάμπριελ (8.00) stoiximan 5 μονάδες

 

ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 3000

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 82

ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 2400

Για να με βρείτε στο facebook, πατήστε εδώ.

X

SORRY

No copyright !!!