Μαζί της μέχρι το τέλος

Καλημέρα.

Η Μπαρτσελόνα μας χάλασε το απόλυτο χθες, παραχωρώντας ισοπαλία με 2-2 στην Ατλέτικο. Δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που οι Καταλανοί δε φαίνονται αντάξιοι της εμπιστοσύνης μας. Έστω κι έτσι, η βραδιά έκλεισε με κέρδος, αφού πιάσαμε 3 από τις 4 επιλογές μας. Πάμε στα σημερινά.

ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ – ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ   1 (1.75)

Η Ίνγκολσταντ δείχνει πολύ αποφασιστική στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Έχει 6 σερί ματς που δεν έχει δεχθεί γκολ και 3 συνεχόμενες νίκες. Πλέον βρίσκεται μόλις 1 βαθμό από την τρίτη θέση και η αυτοπεποίθηση της είναι στα ύψη. Το Μαγδεμβούργο μάχεται για την παραμονή του, αλλά δεν είναι στα καλύτερα του. Είναι 4 ματς χωρίς νίκη και μοιάζει δύσκολο να κοντράρει μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος. Έχω στηρίξει την Ίνγκολσταντ τις τελευταίες αγωνιστικές και με έχει δικαιώσει, θα πάω μαζί της μέχρι το τέλος. Ο άσος στο 1.75.

 

ΠΡΟΪΣΕΝ ΜΙΝΙΣΤΕΡ – ΜΕΠΕΝ   1 (1.85)

Η Μίνστερ έπαιξε πολύ κλειστά στο Μανχάιμ και δεν άξιζε κάτι παραπάνω από το βαθμό. Είναι στο -2 από την παραμονή, αλλά με 2 στα 2 θα καταφέρει να παραμείνει αφού οι ανταγωνιστές της παίζουν μεταξύ τους. Η Μέπεν δεν έχει κίνητρο και πιθανό να αγωνιστεί χωρίς κάποιους παίχτες που σύντομα θα αποτελέσουν παρελθόν. Δίκαιος ο άσος στο 1.85.

 

ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΚ – ΜΑΝΧΑΪΜ 1   (1.65)

Κι εδώ πάμε ξεκάθαρα με το κίνητρο. Η Μπραουνσβάικ με 2 στα 2 βγαίνει τουλάχιστον τρίτη και έχει ελπίδες για τη δεύτερη θέση. Εντελώς αδιάφορη πλέον η Μανχάιμ και ο άσος στο 1.65 φαίνεται δυνατός.

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΡΗΣ 1 & (2.05)

Ο Παναθηναϊκός θέλει μια νικη στα play off για λόγους γοήτρου. Παρά τις απουσίες του, έχει της δυνατότητα να κατεβάσει μια αξιόμαχη ενδεκάδα. Άλλωστε, με εξαίρεση το ματς με τον Ολυμπιακό, οι πράσινοι ήταν ανταγωνιστικοί. Από την άλλη, ο Άρης κουβαλάει κούραση από τα συνεχόμενα ματς, ενδεχομένως και απογοήτευση από τον τρόπο που αποκλείστηκε στο κύπελλο. Έχει απουσίες σήμερα και ο Ένινγκ έχει στη διάθεση του μόνο 15 παίχτες. Η αίσθηση μου είναι ότι ο Παναθηναϊκός θέλει περισσότερο το ματς, είναι πιο φρέσκος και ο άσος στο 1.72 λογικά θα επιβεβαιωθεί. Αν στο συνδυάσω με το over 1.5, θα τον πληρωθώ πάνω από 2.00. Στο 4.75 κρατάω και το Μακέντα για σκόρερ του πρώτου γκολ.

100% δίπλα στον παίχτη*

 

ΑΛΑΒΕΣ – ΓΡΑΝΑΔΑ 1 (2.42)

Η χθεσινή νίκη της Θέλτα έβαλε λίγη πίεση στην Αλαβές που είναι πλέον στο +6 από τη γραμμή. Μια νίκη σήμερα θα της δώσει βαθιά ανάσα και θα της εξασφαλίσει σε μεγάλο ποσοστό την παραμονή. Έχει δείξει ότι μπορεί να βγάλει ένταση στο παιχνίδι της και κόντρα στην αδιάφορη Γρανάδα, έχει τον πρώτο λόγο. Ο άσος στο 2.42.

 

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΝΟΡΙΤΣ 1 & OVER 1.5 (1.68)

Αμφότερες έρχονται από διαφορετικά αποτέλεσμα στο κύπελλο. Η Άρσεναλ πανηγυρίζει τη μεγάλη πρόκριση επί της Σέφιλντ, ενώ η Νόριτς αποκλείστηκε από τη Γιουνάιτεντ στην παράταση, καταναλώνοντας όλη της την ενέργεια. Άσος και over 1.5 στο 1.68.

 

Μονά αποδεκτά:

Ίνγκολσταντ 1 (1.75) 30 μονάδες

Αλαβές 1 (2.42) 20 μονάδες

 

Δυάδες:

Πρόισεν Μίνστερ 1 (1.85), Μπράουνσβάικ 1 (1.65) 25 μονάδες

Παναθηναϊκός 1 & over 1.5  (2.05), Άρσεναλ 1 & over 1.5 (1.68)   25 μονάδες

 

Fun bet: Σκόρερ του πρώτου γκολ : Μακέντα (4.75) 5 μονάδες

ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:  3000

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 105

ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 1875

Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

X

SORRY

No copyright !!!