Καλημέρα.
Πολύ άσχημα τα πήγε η στήλη σε μια ομολογουμένως εύκολη μέρα. Η αλήθεια είναι ότι είχα προετοιμαστεί για τα ματς της Euroleague και από τη μια στιγμή στην άλλη έπρεπε να γράψω για το Europa. O Scofield πάντως σας αποζημιώσε με μια ακόμα επιτυχημένη δυάδα
Γενικά ο κορωνοϊός δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο. Μια χαλαρή δυάδα για σήμερα, πάντα με την πιθανότητα αναβολής των παιχνιδιών που προτείνουμε.
ΦΟΡΤΟΥΝΑ – ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ OVER 2.5 (1.60)
H Φορτούνα ήταν πολύ στο Μάιντς και το 1-1 την αδικεί. Έχει καθαρά επιθετική φιλοσοφία τον τελευταίο καιρό και λογικά αυτό δε θα αλλάξει σήμερα. Η Πάντερμπορν ηττήθηκε εντός έδρας από την Κολωνία και έχασε έδαφος στη μάχη της παραμονής. Θα πάει για το διπλό σήμερα, προκειμένου να ρεφάρει της ήττα της περασμένης αγωνιστικής. Κρατάω το over στο 1.62.
ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ - ΓΚΕΖΤΕΠΕ 1 (2.25)
Η Κασίμπασα δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Έχει βρεθεί πολλές φορές σ΄αυτή τη θέση και έχει αποδείξει ότι είναι σκληρή καρύδι. Κόντρα στην αδιάφορη Γκέζτεπε έχει τον πρώτο λόγο. Θα πάω με το κίνητρο και θα ποντάρω στον άσο του 2.25
ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ – ΕΪΡ 1DNB (2.17)
Αμφότερες δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά στα τελευταία ματς. Η Κουίν οφ Σάουθ συμπλήρωσε 10 ματς χωρίς νίκη και κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό. Η Εϊρ είναι στην τέταρτη θέση, αλλά η πορεία της είναι πτωτική. Θα ποντάρω στο ένστικτο επιβίωσης των γηπεδούχων. Ο 1DNB στο 2.07 θα είναι η επιλογή μου.
Τα λέμε αύριο από νωρίς με αγγλικά ματς, τα οποία σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις, θα διεξαχθούν κανονικά.
Μονό αποδεκτό: Κασίμπασα 1(2.25) 25 μονάδες
Σε δυάδα: Φορτούνα - Πάντερμπορν over 2.5 (1.63), Κασίμπασα (2.25) 15 μονάδες
ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 3000
ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 40
ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 1650
Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ