Ανώτερη σε όλα η Τσέλσι

Καλημέρα.

Έχουμε μπροστά μας εβδομάδα φωτιά και το μυαλό μας είναι στραμμένο εκεί. Στο σημερινό πρόγραμμα δεσπόζει το μεγάλο ματς της Τσέλσι με τη Γιουνάιτεντ. Πάμε να δούμε τι κρατάμε.

ΤΣΕΛΣΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.   1 (1.95)

Η συνολική εικόνα της Τσέλσι είναι πολύ καλύτερη μέχρι τώρα. Είναι φανερό ότι o Λάμπαρντ κάνει εξαιρετική δουλειά και η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες. Η Γιουνάιτεντ έχει κάποιες εκλάμψεις, αλλά σε γενικές γραμμές δεν έχει ικανοποιήσει. Δίνω ξεκάθαρο προβάδισμα στους Λονδρέζους και κρατάω τον άσο στο 1.95. Fun bet στο Έιμπραχαμ για σκόρερ του πρώτου γκολ.

 

ΟΦΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ   1 (1.85)

Αμφότεροι μάχονται για μια θέση στην εξάδα. Ο ΟΦΗ έχει κάνει κάποια πολύ καλά ματς, αλλά στη συνέχεια πλήρωσε τους πολλούς τραυματισμούς. Γενικά είναι ισχυρός στην έδρα του, παρά το γεγονός ότι δεν το έχει δείξει στα τελευταία ματς. Ο Ατρόμητος είναι κατώτερος από προηγούμενα χρόνια, ενώ κουβαλάει και κούραση από τον επαναληπτικό με τον Άρη. Ο άσος στο 1.85.

 

ΜΙΛΑΝ – ΤΟΡΙΝΟ 1 &OVER 1.5 (1.83)

Η Μίλαν είναι σαφώς πιο μαχητική στα τελευταία παιχνίδια της. Αντίθετα, η Τορίνο δε μοιάζει να συνέρχεται ούτε με την αλλαγή προπονητή. Έχει φτάσει τις 5 σερί ήττες και πρωτάθλημα και κύπελλο και μοιάζει βατός αντίπαλος για τους ροσονέρι. Άσος και over 1.5 στο 1.83.

100% δίπλα στον παίχτη*

 

Μονό αποδεκτό: Τσέλσι 1 (1.95) 30 μονάδες

Σε δυάδα: Μίλαν 1 & over 1.5 (1.83), ΟΦΗ 1 (1.85) 15 μονάδες

Fun bet: Έιμπραχαμ σκόρερ του πρώτου γκολ στο Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουν. (4.00) 5 μονάδες

 

ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:  3000

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 50

ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 1846

Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ

X

SORRY

No copyright !!!