Βραζιλιάνικη τριάδα και Eurocup

Καλημέρα.

Μετά από διήμερο ρεπό επιστρέφουμε. Το Σαββατοκύριακο δυστυχώς δεν πήγε καλά και το χειρότερο είναι ότι η εβδομάδα δεν προσφέρεται για σοβαρό ποντάρισμα λόγω εθνικών ομάδων. Το μυαλό μου είναι ήδη στο μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο.

Σήμερα θα πάω σε ένα μονό μπασκετικό και σε μια βραζιλιάνική τριάδα. Το μονό μου είναι η νίκη του Προμηθέα. Η ομάδα του Γιατρά, παρά τις πολλές αλλαγές, παραμένει σε υψηλό επίπεδο και το επιβεβαίωσε στην πρεμιέρα. Η Μονακό δεν είναι αμελητέα ποσότητα, αλλά στο καλοπληρωμένο 1.90 αξίζει ποντάρισμα η νίκη των Πατρινών.

Από τα βραζιλάνικα, ξεχωρίζω τον άσο της Φορταλέζα κόντρα στην ανήμπορη Σαπεκοένσε που δε βλέπω τρόπο να σωθεί. Από κει και πέρα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο γκραντ φαβορί η Ιντερνασιονάλ. Τρεις νίκες έχει όλες και όλες στο πρωτάθλημα εκτός έδρας. H CSA παίζει σε κάθε ματς την κατηγορία και αξίζει εδώ η διπλή ευκαιρία (1Χ) στο 1.83.

Τέλος, θα πάω με τον συνδυαστικό της Γκρέμιο που ναι μεν παίζει σε ουδέτερο, αλλά έχει μεγάλη διαφoρά δυναμικότητας από τη Σεαρά. Άσος και over 1.5 στο 1.80.

 

Μονό αποδεκτό: Προμηθέας 1 (1.90) 25 μονάδες

Σε τριάδα: Φορταλέζα   1 (1.70) , CSA 1Χ (1.83), Γκρέμιο 1 &over1.5 (1.80) 10 μονάδες

 

ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:  3000

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 35

ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 2332

Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ

X

SORRY

No copyright !!!