Μια χαλαρή δυάδα

Καλησπέρα

Μόνο τρία ματς διεξάγονται σήμερα για το Τσάμπιονς Λίγκ και ουσιαστικά το ενδιαφέρον μας εστιάζεται στο Europa όπου έχουμε αύριο πλήθος παιχνιδιών

Δυο ματς κρατάω από το σημερινό πρόγραμμα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ GOAL/GOAL (1.97)

Ο Ολυμπιακός έφτασε μέχρι εδώ στηριζόμενη στην πολύ καλή του έδρα και την αποτελεσματική του άμυνα. Όταν τα …χρειάστηκε λίγο, ήταν εκεί ο Σα για κρατήσει το μηδέν. Η Κράσνονταρ σίγουρα είναι καλύτερη απ΄όλες τις προηγούμενες αντιπάλους των ερυθρόλευκων. Μπορεί να στάθηκε τυχερή στον αγώνα με την Πόρτο, αλλά έδειξε μέρος των δυνατοτήτων της. Λογικά και σήμερα θα βρει αρκετούς κενούς χώρους, αφού ο Ολυμπιακός είναι αυτός που θα κυνηγήσει το γκολ. Το αμφίσκορο στο 1.97 μοιάζει καλή επιλογή. Και μια έμπνευση… Μου έχει κάτσει ότι θα σκοράρει ο Μπεργκ με κεφαλιά. Θυμίζω ότι ο Σουηδός φορ έχει παράδοση σ΄αυτό το γήπεδο Στο 7.50 η απόδοση του να σκοράρει με το κεφάλι.

 

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ 1 & OVER 1.5 (1.90)

Η δυναμική της Ντιναμό μέσα στο Ζάγκρεμπ είναι δεδομένη, Η Ρόζενμποργκ δεν έχει μάθει να παίζει με σκοπιμότητα και ίσως αυτό το πληρώσει σήμερα. Ο άσος είναι μικρός σε συνδυασμό με το over 1.5 μας δίνει το εξαιρετικό 1.90.

 

Τα λέμε αύριο από νωρίς, μιας και το πρόγραμμα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

 

Δυάδα: Ολυμπιακός goal/goal (1.97), Ντιναμό 1 &over 1.5 (1.90)   15 μονάδες

Fun bet: Μπέργκ να σκοράρει με κεφαλιά (7.50) 5 μονάδες

 

ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:  3000

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:  20

ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 2884

Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ

X

SORRY

No copyright !!!