Ποντάρισμα στην εμπειρία

Καλημέρα.

Η Νταντάλκ δεν κατάφερε να σκοράρει, έμεινε στη λευκή ισοπαλία και έτσι χάλασε η χθεσινή μας δυάδα. Σαφώς καλύτερο το σημερινό πρόγραμμα με πλήθος παιχνιδιών από το Europa League. Πάμε να δούμε τι κρατάμε.

ΠΙΟΥΝΙΚ – ΣΚΟΥΜΠΙ 1 (1.70)

Η Πιούνικ από την Αρμενία έφτασε πέρυσι μέχρι τον τρίτο προκριματικό γύρο κι έδειξε για μια ακόμα φορά την πρόοδο του ποδοσφαίρου της χώρας της . Ειδικά στην έδρα της είναι πολύ δυνατή με 5 νίκες στα τελευταία ευρωπαϊκά 7 ματς. Η Σκούμπι έχει μόλις μια συμμετοχή στη διοργάνωση και υπολείπεται παραστάσεων. Ποντάρω στην πιο έτοιμη Πιούνικ και κρατάω τον άσο στο 1.70.

 

ΚΡΟΥΣΕΙΝΤΕΡΣ – Β36 ΤΟΡΣΑΒΝ   1   (1.75)

Η Κρουσέιντερς από τη Β. Ιρλανδία έχει πολύ περισσότερες ευρωπαϊκές συμμετοχές και ίσως αυτό παίξει τον ρόλο του. Το γεγονός μάλιστα ότι στον επόμενο γύρο περιμένει η Γουλβς της προσδίδει ένα κίνητρο. Η άσημη Β36 από τα Φερόε είναι πολύ μέτρια ομάδα και μόλις έναν διεθνή στις τάξεις της. Ο άσος στο 1.70 θα είναι η επιλογή μου.

 

ΑΛΑΣΚΕΡΤ – ΓΚ. ΠΕΤΡΟΦ   1   (1.70)

Η Αλασκέρτ τερμάτισε τέταρτη πέρυσι και απογοήτευσε τους φίλους της που την είχαν συνηθίσει πρωταθλήτρια τα τελευταία χρόνια. Στα φιλικά τα πήγε αρκετά καλά και ο στόχος είναι να επανέλθει στην κορυφή. Το Europa δεν της περνά αδιάφορο και θέλει να προχωρήσει όσο περισσότερο γίνεται. Η Γκζόρζε Πέτρο είναι σαφώς πιο άγουρη στη διοργάνωση, αφού είναι απούσα από την Ευρώπη την τελευταία δεκαετία. Κρατάω τον άσο στο 1.70.

 

ΚΟΥΟΠΙΟ – ΒΙΤΕΜΠΣΚ   1(1.80)

Το μεγάλο διπλό επί της Χόνκα πιθανόν να ανεβάσει ψυχολογικά την Κουόπιο. Ούτως ή άλλως υπερέχει πολύ σε εμπειρία έναντι της άγνωστης Βίτεμπσκ που έπαιξε τελευταία φορά στην Ευρώπη το 1999. Κρατάω τον άσο στο 1.80.

 

Δυάδες:

Πιούνικ 1 (1.70), Κρουσέιντερς 1 (1.80) 15 μονάδες

Αλασκέρτ 1 (1.80), Κουόπιο 1   (1.80) 15 μονάδες

 

ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:  3000

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:  30

ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 2917

Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ

X

SORRY

No copyright !!!