Μπασκετική δυάδα και fun bet στο 20.00

Καλησπέρα.

Εξαιρετική χθεσινή μέρα με επιβεβαιωμένα και τα τρία μας σημεία.  Σήμερα θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με το μπασκετικό κουπόνι, αφού το ποδοσφαιρικό δεν έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

 

ΡΕΑΛ  (-6.5)- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ   1   (1.75)

Η Ρεάλ ήταν απολύτη κυρίαρχος στο πρώτο ματς. Εκτός από τη μεγάλη ευστοχία της στα μακρινά σουτ, εντυπωσίασε με το πάθος που έβγαζε. Είναι φανερό ότι μετά την απώλεια του κυπέλλου και της Ευρωλίγκας, το πρωτάθλημα αποτελεί μονόδρομο για τους παίχτες της. Περιμένω ίδιο ματς με προχθές, με την Μπαρτσελόνα του Πέσιτς να μην μπορεί να ματσάρει την ταχύτητα και την πληρότητα της βασίλισσας. Θα πάω σε fun bet  από την αντίπαλη πλευρά. Με δεδομένο ότι ο Οριόλα παίρνει πλέον αρκετό χρόνο συμμετοχής και στο 5, απόντος του Σεραφέν, το double double στο 20.00 είναι πολύ υψηλό.

 

ΕΦΕΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ   1  (1.60)

Βλέπουμε πολύ μεγάλα ματς ανάμεσα στις δυο ομάδες. Η Εφές κοντράρει στα ίσα πλέον τη Φενέρ και στο προηγούμενο ματς παραλίγο να φτάσει στο break. Η απουσία του Βέσελι δείχνει πολύ σημαντική, αφού πλην του Μέλι δεν υπάρχει κάποιος άλλος αξιόλογος ψηλός για την ομάδα του Ομπράντοβιτς. Ο άσος στο 1.60.

 

Σε δυάδα: Ρεάλ  (-6.5)  1  (1.75),  Εφές 1  (1.60)   15 μονάδες

Fun bet: Οριόλα double double (20.00)  5 μονάδες

 

ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:  3000

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ:  120

ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 2933

Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ

X

SORRY

No copyright !!!