Στήριγμα από το Κόπα Αμέρικα

Καλημέρα.

Όπως καταλαβαίνετε και από τον υδράργυρο, οι στοιχηματικοί ρυθμοί έχουν πέσει.Πάμε να δούμε τι κρατάμε από το σημερινό πρόγραμμα.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ  1   (1.80)

Η Ουρουγουάη είναι από τα σημεία αναφοράς της διοργάνωσης. Έχει συνηθίσει να πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια και με τον ίδιο κορμό φιλοδοξεί σε μια ακόμα διάκριση. Αν και αρχίζουν να μεγαλώσουν οι σταρ της, έχω την αίσθηση ότι έχουν ακόμα μια ευκαιρία να φτάσουν μακριά. Τίποτα το ιδιαίτερο ο Ισημερινός, ο άσος στο 1.80 έχει ενδιαφέρον. Fun bet στον Σουάρες για σκόρερ του πρώτου γκολ.

 

ΚΟΚΚΟΛΑ – ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ 2 (1.90)

Η Κοκκόλα πέτυχε την πρώτη της νίκη και μάλιστα στη δύσκολη έδρα της Χόνκα, αλλά δεν έγινε ομάδα από τη μια στιγμή στην άλλη. Η Ιντερ Τουρκού είναι σαφώς ανώτερη και θέλει να επιστρέψει άμεσα στις νίκες μετά την ήττα από την Ίλβες. Το διπλό στο 1.90 είναι αποδεκτό.

 

ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ – ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ 1 (1.97)

Ίσως η μεγάλη νίκη επί της Μπραν αποτελέσει το turning point για τη Ρόζενμποργκ που δεν έχει ξεκίνησει καλά το πρωτάθλημα. Η Βαλερένγκα δεν είναι το ίδιο αποτελεσματική μακριά από την έδρα της και ο άσος στο 1.97 θα είναι η επιλογή μου.

 

Μονό αποδεκτό: Ουρουγουάη 1 (1.80) 40 μονάδες

Σε δυάδα: Ίντερ Τουρκού 2 (1.90), Ρόζενμποργκ 1 (1.97) 15 μονάδες

Fun bet: Σκόρερ του πρώτου γκολ στο Ουρουγουάη – Ισημερινός: Σουάρες (4.50) 5 μονάδες

 

ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ 3000

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ 60

ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ 2825

Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ

X

SORRY

No copyright !!!