Το Σουνταμερικάνα δίνει σημείο

Καλημέρα.

Πέρασε η χθεσινή δυάδα, αν και η αλήθεια ότι θα προτιμούσα να είχαμε πάει καλά τις προηγούμενες μέρες. Σήμερα υπάρχει ένα ματς που έχει στοιχηματικό ενδιαφέρον. Από το Κόπα Σουνταμερικάνα έρχεται η επιλογή μας.

ΟΥΝΙΟΝ ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ   1   (2.35)

Η Ουνιόν Λα Καλέρα είναι μια τις πιο υποτιμημένες ομάδες της Χίλης. Βγάζει πολλή ενέργεια, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και γενικά βρίσκεται σε πολύ κατάσταση. Ένα ακόμα πλεονέκτημα της είναι ότι το γήπεδο της αποτελείται από συνθετικό χλοοτάπητα. Το σημερινό παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία γι΄αυτήν και υπάρχει τρομερή συσπείρωση. Αντίθετα, για τη Μινέιρο δε μοιάζει να έχει και τόσο μεγάλη σημασία, αφού ο προπονητής της άφησε εκτός αποστολής οκτώ βασικούς. Ο άσος ξεκίνησε από το 3.00 και έχει πέσει στο 2.35. Ακόμα κι έτσι, έχει αξία.

Ακόμα δεν έχω αποφασίσει τι θα παίξω στο Τορόντο – Μιλγουόκι. Αν δεν υπάρξει update από τη στήλη, θα βρείτε σίγουρα γύρω στις 9.30 το βράδυ τις επιλογές του Chris Mullin. Καλό θα ήταν να γίνει φίλοι της σελίδας μας στο facebook, προκειμένου να ειδοποιείστε για τα update.

Εδώ θα βρείτε κορυφαία στοίχηματα για τον τέταρτο τελικό της Ανατολής

Τα λέμε αύριο με καλύτερο πρόγραμμα και περισσότερες επιλογές.

Μονό αποδεκτό:  Ουνιόν Λα Καλέρα 1  (2.35)

 

ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 3000

ANOIΧΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 20 (+15)

ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 2460

Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ

X

SORRY

No copyright !!!