Δελεαστικό το διπλό της Μίλαν

Καλημέρα.

Εντελώς λανθασμένη η χθεσινή προσέγγιση. Ειδικά το ματς του Πιχουάν, εκτός από την ήττα της Ρεάλ, ήταν και μια προσωπική ήττα. Έχω χρόνια να δω τη ''βασίλισσα'' τόσο κακή. Προετοιμάζομαι ήδη για το Σαββατοκύριακο για να πάρω το αίμα μου πίσω.

Δυο είναι τα ματς που με αφορούν σήμερα. 

ΣΙΟΝ - ΖΥΡΙΧΗ   1   (2.25)

Η Σιόν θα μπει πεισμωμένη μετά τη ντροπιαστική ήττα της περασμένης αγωνιστικής. Έχει μεγάλη ανάγκη για βαθμούς και κόντρα στην άνετη Ζυρίχη μπορεί να τα καταφέρει. Ο άσος στο 2.25 θα είναι η επιλογή μου.

 

ΕΜΠΟΛΙ - ΜΙΛΑΝ  2  (1.94)

Η Μίλαν θα μπορούσε να καθαρίσει από το ημίχρονο την Αταλάντα, αλλά αντ΄αυτού δέχθηκε την ισοφάριση στο τέλος. Είναι πολύ σημαντικό γι΄αυτήν ότι αρχίζει να βρίσκει δίχτυα ο Ιγκουαίν. Περιμένω να είναι πιο προσεκτική στο ματς με την ελλιπή Έμπολι και να επιβεβαιώσει το καλοπληρωμένο διπλό του 1.94. Εξαιρετικό το 5.00 του Ιγκουαίν για πρώτος σκόρερ.

 

Μονά αποδεκτά:

Μίλαν  2  (1.94)  35 μονάδες 

Σιόν 1  (2.25)  20 μονάδες

 

Fun bet:  Σκόρερ του πρώτου γκολ στο Έμπολι - Μίλαν: Ιγκουαίν (5.00)  5  μονάδες

 

ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ : 3000

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 55

ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 2759

Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ

 

 

X

SORRY

No copyright !!!