Μετά την καταιγίδα

Καλημέρα.

Καταστροφική η χθεσινή μέρα. Δε φτάνει που κόλλησε στο 1-1 το Ισπανία – Ρωσία, είχαμε και την Κροατία να κάνει τη χειρότερη της εμφάνιση και να μας στέλνει αδιάβαστους. Χάθηκε πολύ χρήμα από την ισοπαλία της Κροατίας. Το περίεργο είναι ότι λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, ο άσος ανέβηκε στο 2.00. Χωρίς καμία εξήγηση. Τουλάχιστον ο Μόντριτς και η παρέα του απέκλεισαν την ψυχωμένη Δανία, σε αντίθεση με την Ισπανία που αποκλείστηκε από τη Ρωσία. Τα είχαμε γράψει για την Ισπανία, όπως και για τη Γερμανία. Η πρώτη δεν είχε σκληράδα, η δεύτερη δεν είχε ρόστερ. 

Μετά την χθεσινή καταιγίδα, μαζεύουμε τα κομμάτια και πάμε στα σημερινά.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΜΕΞΙΚΟ 1 & OVER 1.5 (1.80)

Η Βραζιλία κατά διαστήματα δείχνει την ποιότητα της και παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζει κλειστές άμυνες βρίσκει τρόπο να σκοράρει. Έχει λύσεις σε όλες τις θέσεις και στο πρόσωπο του Κουτίνιο έχει βρει τον ηγέτη που της έλειπε. Το Μεξικό έχει ταχύτητα από τη μέση και μπροστά, αλλά στην άμυνα χωλαίνει. Δε βλέπω έκπληξη σήμερα, χορτάσαμε αρκετές χθες. Θα κρατήσω τον άσο σε συνδυασμό με το over 1.5. Ποντάρισμα στον Κουτίνιο για σκόρερ του πρώτου γκολ και στον Τιάγκο Σίλβα, που κατεβαίνει σε όλα τα στημένα, για anytime scorer.

 

ΒΕΛΓΙΟ – ΙΑΠΩΝΙΑ 1 & OVER 1.5 (1.62)

Το Βέλγιο αντιμετώπισε με σοβαρότητα όλα τα ματς του ομίλου και δικαίως πήρε την πρώτη θέση. Σ΄αυτά τα τρία ματς πρόλαβε να δείξει την ποιότητα του και το μεγάλο βάθος που διαθέτει. Λογικά δε θα έχει πρόβλημα απέναντι στη σαφώς υποδεέστερη Ιαπωνία. Όσο μαχητικοί και να είναι οι Ασιάτες, είναι φανερό ότι έχουν ταβάνι και δύσκολα θα είναι ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του Μουντιάλ. Κι εδώ θα πάω στον άσο σε συνδυασμό με το over 1.5. Επίσης, βλέπω τον Λουκάκου να κάνει πλάκα στους Ιάπωνες αμυντικούς που δεν μπορούν να τον κοντράρουν σωματομετρικά. Στο 5.50 κρατάω την κεφαλιά-γκολ του σέντερ φορ της Γιουνάιτεντ.

 

Σε δυάδα: Βραζιλία 1 &over 1.5(1.80), Βέλγιο 1&over 1.5 (1.62) 20 μονάδες

 

Fun bets:

Σκόρερ του πρώτου γκολ στο Βραζιλία – Μεξικό: Κουτίνιο (5.50) 5 μονάδες

Σκόρερ οποιουδήποτε γκολ στο Βραζιλία – Μεξικό: Τιάγκο Σίλβα (8.00) 5 μονάδες

Να σκοράρει με κεφαλιά στο Βέλγιο – Ιαπωνία: Λουκάκου (5.50) 5 μονάδες

 

ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 3000

ANOIXTEΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 35 (+175 από τα μακροχρόνια)

ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: 1668

Για να βρείτε τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο στο facebook, πατήστε εδώ

X

SORRY

No copyright !!!